ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροσωρινοί πίνακες καθαριστριών δήμου Βισαλτίας

Προσωρινοί πίνακες καθαριστριών δήμου Βισαλτίας

Προσωρινοί πίνακες για καθαρίστριες δήμου Βισαλτίας και ενστάσεις

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ο δήμος Βισαλτίας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για την καθαριότητα στις σχολικές μονάδες και οι ενστάσεις μπορούν να γίνουν για δύο ημέρες, μέχρι και σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δήμου Βισαλτίας:

Αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου Νιγρίτας, οι προσωρινοί πινάκες κατάταξης και βαθμολογίας της υπ’ αριθμ. 8965/21-08-2020 Ανακοίνωσης για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Βισαλτίας.

Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησής τους.

Η περίοδος υποβολής ενστάσεων διαρκεί από 01/09/2020 έως και 02/09/2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα αποστέλλουν μόνο ηλεκτρονικά στο d.visaltias@gmail.com, συμπληρωμένο το έντυπο της ένστασης με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών. Στη ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται και να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά.

Ενστάσεις στις οποίες δεν αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλονται, ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς το έντυπο ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία ή μετά την παραπάνω ημερομηνίες, απορρίπτονται και δεν γίνονται αποδεκτές.

Κλείνει το άρθρο “Προσωρινοί πίνακες καθαριστριών δήμου Βισαλτίας” με την ενημέρωση ότι για την απόδειξη και μοριοδότηση του κριτηρίου της εμπειρίας περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο τέλος του άρθρου για τις προσλήψεις στο δήμο Σερρών που θα βρείτε ΕΔΩ.

Περίοδος ενστάσεων για τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υποψηφίων στο νομό Σερρών ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα