Πρωταθλητές ΕΠΣ Σερρών 2019-20 ομάδες Γ Εθνική

Πρωταθλητές ΕΠΣ Σερρών 2019-20, ομάδες Γ Εθνικής της τοπικής Ένωσης.

Από την τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Σερρών ανακοινώθηκαν οι πρωταθλητές των πρωταθλημάτων για τη δύσκολη σεζόν που πέρασε (2019-20).
Στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που έγινε στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, η Ένωση βράβευσε τους παρακάτω πρωταθλητές:

Πρωταθλητής Επίλεκτης Κατηγορίας: Εθνικός Σιδηροκάστρου

Πρωταθλητής Ανώτερης Κατηγορίας:
Α Όμιλος: Κεραυνός Μεγαλοχωρίου
Β Όμιλος: ΠΑΕ Αγίου Πνεύματος

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Πρωταθλητής Β Κατηγορίας:
Α Όμιλος: Πυθαγόρας Κ.Δένδρων
Β Όμιλος: Σπάρτακος Σκουτάρεως

Πρωταθλητής Κ16: Πανσερραϊκός

Ακόμη τίμησε και τους φιναλίστ του Κύπελλο Ε.Π.Σ.Σ «bristot»: Δόξα Κ.Καμήλας και Ανατολή Σερρών.

Κλείνοντας το άρθρο “Πρωταθλητές ΕΠΣ Σερρών 2019-20” να σας ενημερώσουμε ότι ο Εθνικός Σιδηροκάστρου σαν πρωταθλητής μπορούσε να δηλώσει να αγωνίζεται τη νέα σεζόν 2020-21 στην Γ Εθνική αλλά προτίμησε να μη δηλώσει.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Γ Εθνικής 2019-20 είχε δικαίωμα να δηλώσει η ομάδα του Χρυσού, σαν δευτεραθλήτρια αλλά δεν έκανε χρήση όπως και τριταθλήτρια Ανατολή (Σέρρες 1800).

Στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής για τη νέα σεζόν 2020-21 θα υπάρχει μόνο μία ομάδα από τις Σέρρες γιατί και η ομάδα Δόξα Κ. Καμήλας δε δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα στο οποίο αγωνιζόταν πέρυσι.

Μοναδικός αντιπρόσωπος από την ΕΠΣ Σερρών ο Απόλλων Παραλιμνίου.

Στον 1ο όμιλο που θα αγωνίζεται ο Απόλλων θα έχει 16 Ομάδες: Έβρος (2 Ομάδες), Θράκη (2 Ομάδες), Ξάνθη (3 Ομάδες), Καβάλα (3 Ομάδες), Δράμα (2 Ομάδες), Σέρρες (1 Ομάδα), Μακεδονία (3 Ομάδες).

Καλή επιτυχία Απόλλωνα.

Κλείνει το άρθρο “Πρωταθλητές ΕΠΣ Σερρών 2019-20” με το αντίστοιχο εδάφιο για προβιβασμό ομάδων από Ε.Π.Σ στην τρίτη Εθνική κατηγορία.

Αποτελέσματα αγώνων μπαράζ Γ(Προβιβασμός από Ε.Π.Σ.
Οι πενήντα τρεις (53) πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (3) δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) ομάδες, προβιβάζονται στη Γ ́Εθνική κατηγορία για την περίοδο 2020 – 2021.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Σε περίπτωση που μία πρωταθλήτρια Α ́ κατηγορίας τοπικού πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. (ή δευτεραθλήτρια προκειμένου περί των τριών ιδρυτριών Ενώσεων) δικαιούμενη να προβιβαστεί δεν δηλώσει συμμετοχή για οποιοδήποτε λόγο στο ως άνω πρωτάθλημα, τότε αντικαθίσταται από την δευτεραθλήτρια και αν αυτή επίσης δεν μπορεί ή δεν δηλώσει συμμετοχή, από την τριταθλήτρια.

Αν υπάρξουν δικαιούχες ομάδες που δεν δηλώσουν συμμετοχή και δεν υπάρξει η δυνατότητα να αντικατασταθούν με τον εδώ προβλεπόμενο τρόπο, τότε δεν συμπληρώνονται με άλλο τρόπο και το πρωτάθλημα διεξάγεται με λιγότερες ομάδες).

Όλη την προκήρυξη θα τη βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός