ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρωταθλητής Σερρών 19-20 Εθνικός Σιδηροκάστρου

Πρωταθλητής Σερρών 19-20 Εθνικός Σιδηροκάστρου

Πρωταθλητής Σερρών 2019-20 ο Εθνικός Σιδηροκάστρου

 Με τηλεδιάσκεψη συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο) και πήρε διάφορες αποφάσεις.
Μια από αυτές είναι ότι αναστέλλονται οριστικά τα πρωταθλήματα όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης και διοργάνωσης των Ε.Π.Σ.
Συνέπεια της παραπάνω απόφασης για τα τοπικά πράγματα της ΕΠΣ Σερρών, είναι να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια της Επίλεκτης κατηγορίας και να προβιβαστεί στην Γ΄ Εθνική ο Εθνικός Σιδηροκάστρου. Οι κυπελλούχοι των τοπικών Ενώσεων ποδοσφαίρου (ΕΠΣ) θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης όπως ενημέρωσε η Ε.Ε της ΕΠΟ.

Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα πρώτος με 57 βαθμούς, άρχισε τα Play Off με 8 βαθμούς, στο πρώτο και μοναδικό παιχνίδι των Play Off κέρδισε το Άνω Μητρούσι με σκορ 2-4. Με τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε 11 βαθμούς.
Α/Α Ομάδα –       Bonus – Play Off – Σύνολο
1. Σιδηρόκαστρο       8                 3                11
2. Χρυσό                     1                 3                4
3. Ανατολή                 2                 1                 3
4. Νεοχώρι                 1                 0                 1
5. Χείμαρος               0                 1                  1
6. Άνω Μητρούσι     0                 0                 0

Η απόφαση αναφέρει συγκεκριμένα.

Αναστέλλεται οριστικά, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., περιόδου 2019-20.

Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων.

ΕΠΣ Σερρών_Ανώτερη Σερρών 2019 - 2020Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21. Για τη διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ομάδων ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ και για την περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ομίλων Α’ κατηγορίας τα κριτήρια πολλαπλών ομίλων της UEFA.

Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού.
Οι τελικές αποφάσεις για την Γ΄ Εθνική θα ληφθούν κατόπιν νεότερης εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων.

  Κλείνει το άρθρο “Πρωταθλητής Σερρών 2019-20 ο Εθνικός Σιδηροκάστρου” με την απόφαση για ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Π.Ο. που θα γίνει στις 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 10:00 πμ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel της Αθήνας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα