ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρόγραμμα δωρεάν ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού

Πρόγραμμα δωρεάν ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού

Πρόγραμμα δωρεάν ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού στις Σέρρες για την ερχόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα 5 Απριλίου έως και Παρασκευή 9 Απριλίου 2021.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών το πρόγραμμα δωρεάν ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού στην πόλη των Σερρών για την ερχόμενη εβδομάδα (5-4-2021 έως και 9-4-2021) θα είναι όπως μας ενημερώνει το δελτίο τύπου του παραπάνω Δήμου.

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Πολιτισμού του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ συνεχίζει και την ερχόμενη εβδομάδα τη διενέργεια δωρεάν γρήγορων ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού(Drive through rapid tests και rapid tests) στην πόλη των Σερρών.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν για Drive through rapid tests την:  1). Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ώρες 9:00 -14:00 στο πρώην Στρατόπεδο Παπαλουκά.

2). Τετάρτη 7 Απριλίου και ώρες 9:00 – 14:00 στο 1ο χλμ Σερρών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Εθνικού Σταδίου.

3). και την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 και ώρα 9:00-14:00 θα διενεργηθούν δωρεάν rapid tests για πεζούς στην οδό Δορυλαίου (θερινό θεατράκι).

Κλείνει το άρθρο “Πρόγραμμα δωρεάν ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού στις Σέρρες” με τις οδηγίες από τους Βρετανούς γιατρούς για την αντιμετώπιση κορωνοϊό που θα βρείτε ΕΔΩ και τις οδηγίες για ευπαθείς ομάδες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ) που υπάρχουν ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα