ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρόγραμμα εκδηλώσεων για την απελευθέρωση των Σερρών & αλλαγή ημέρας λαϊκής

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την απελευθέρωση των Σερρών & αλλαγή ημέρας λαϊκής

10:00. Περίπατος του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον κέντρο της πόλης των Σερρών – Επίσκεψη στην Έκθεση Φωτογραφίας του Ηλία Περγαντή, με τίτλο «200 Χρόνια Ελευθερία» στον πεζόδρομο Κων. Καραμανλή.
20:00. Επίσημη Τελετή Αδελφοποίησης Σερρών – Κασσάνδρας στην Πλατεία Ελευθερίας.
21:00. Μουσικοχορευτική παράσταση με την ομάδα «Φίλοι Παράδοσης Κασσάνδρας».
21:30. Συναυλία με τίτλο «Ελεύθεροι Ξανά…» Αντιπροσωπευτικά τραγούδια της περιοχής των Σερρών που θα αποδοθούν από το Μουσικό παραδοσιακό σχήμα Ν. Μπούσιου.
Η κ. Χρυσάνθη Ιακώβου, δημοσιογράφος – ποιήτρια θα διαβάσει ένα απόσπασμα από το διήγημά της με θέμα τη ζωή του Εμμ. Παππά, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο ‘’Συνομιλίες με τα πρόσωπα του 1821’’.

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.

Τελετή βράβευσης.
18:00. Υποδοχή Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Δημαρχείο Σερρών.
18:30. Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο στο Επισκοπείο.
19:00. Πανηγυρική Συνεδρίαση του ΔΣ Σερρών στον χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Σερρών «ΜΠΕΖΕΣΤΕΝΙ» – Ανακήρυξη της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ως επίτιμου δημότη του Δήμου Σερρών και απονομή σ’ αυτήν του Χρυσού Σταυρού των Αγίων Θεοδώρων και του Χρυσού Κλειδιού της πόλης

Κλείνει το άρθρο “Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την απελευθέρωση των Σερρών” με τις εκδηλώσεις της Τρίτης 29 Ιουνίου 2021.

10:00. Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου – Εκφώνηση πανηγυρικού λόγου από το Δήμαρχο Σερρών.
10:30.  Μετάβαση στον Ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην Πλατεία Ελευθερίας – Κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
11:00. Δεξίωση των Αρχών στο Δημαρχείο.
11:30. Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών, κ Παναγιώτη Σπυρόπουλο στο Διοικήτηριο των Σερρών – Επίσκεψη στην Έκθεση Φωτογραφίας του Ηλία Περγαντή, με τίτλο «200 Χρόνια Ελευθερία» στον πεζόδρομο Κων. Καραμανλή.
21:00. Επετειακή Συναυλία με τον Γιώργο Ανδρέου, «Το τέλος της παιδικής ηλικίας – Μνήμη Σερρών», στο χώρο του πάρκου Ηρώων Σερρών. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα παρουσιαστεί σε πρώτη εκτέλεση ο «ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ».
Ερμηνεύουν: Γιώργιος Ανδρέου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Κότσιρας, Κορίνα Λεγάκη, Νίκος Αλεξιάδης.
Διαβάζει ο ηθοποιός: Πέτρος Λαγούτης.
Συμμετέχει η χορωδία: Μουσικού Σχολείου Σερρών.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα