ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρόγραμμα εμποροπανήγυρις Ηράκλειας 2018

Πρόγραμμα εμποροπανήγυρις Ηράκλειας 2018

Πρόγραμμα εμποροπανήγυρις Ηράκλειας 2018 (22 έως 27 Αυγούστου 2018)
  Την ερχόμενη Τετάρτη 22 του μηνός αρχίζει ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια της Βόρειας Ελλάδας και είναι αυτό της Ηράκλειας.
  Η εμποροπανήγυρη διοργανώνεται από τον ομώνυμο δήμο και την Κ.Ε.Δ.Η και ετοιμάζονται οι παρακάτω εκδηλώσεις.
   Την πρώτη ημέρα θα έχουμε περιφορά της εικόνας Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
   Την Πέμπτη, 23/08/2018, θα γίνει το 4ο φεστιβάλ ζουρνά υπό την αιγίδα του συλλόγου των Μακεδόνων.
   Την επόμενη ημέρα αρχίζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στις 19:00 με γευσιγνωσία που διοργανώνει η λέσχη αρχιμαγείρων Ελληνικής γαστρονομίας και ολοκληρώνεται με ζωντανή μουσική από τους Puros Hechos Con Tabacos που πλαισιώνεται από τον Πασχάλη Πομακάκη (κιθάρα, φωνή), Θοδωρή Φλωρέντζη (κιθάρα, φωνή), Νίκο Δημοσθενόπουλο (τύμπανα) και Δημήτριο Καρακούση (μπάσο). Τη μουσική εκδήλωση έχει υπό την αιγίδα του ο πολιτιστικός λαογραφικός σύλλογος Βλάχων του δήμου Ηράκλειας και αρχίζει στις 21:30.
   Το Σάββατο 25 Αυγούστου συναυλία με τον Σάκη Χαβιάρα και την Σοφιανίδου Αφροδίτη με ώρα έναρξης στις 20:00.
   Την ίδια ώρα την άλλη ημέρα, Κυριακή, θα αρχίσει παραδοσιακό γλέντι με το συγκρότημα τα <<Μπρατίμια>>.
 Κλείνει το πανηγύρι τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 με παραδοσιακή πάλη που θα γίνει στο γήπεδο της Ηράκλειας που θα αρχίσει στις 17:00.
Για τους μικρούς φίλους του πανηγυριού, στις 17:00 θα εμφανιστεί ο μάγος Μέρλιν μαζί με κλόουν και με πολλούς άλλους παιδικούς ήρωες.
Φυσικά το πανηγύρι της Τζουμαγιάς – Ηράκλειας – δεν είναι μόνο εκδηλώσεις αλλά τα πολλά μαγαζιά – σεργιά και οι ταβέρνες που δραστηριοποιούνται στις ημέρες της εμποροπανήγυρις, που μαζί με τα μαγαζιά της πόλης της Ηράκλειας δημιουργούν μια καλή ευκαιρία για ψώνια και διασκέδαση.
     Να πάτε και να περάσετε καλά και μπορεί να δείτε φίλους που έχετε να δείτε από παλιά.

Το Video για το άρθρο “Πρόγραμμα εμποροπανήγυρις Ηράκλειας 2018” είναι από το κανάλι Επιλογές και οι φωτογραφίες από την αφίσα του δήμου της Ηράκλειας .

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα