ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρόγραμμα πανηγυριού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αχινού

Πρόγραμμα πανηγυριού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αχινού

Πρόγραμμα πανηγυριού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αχινού Σερρών

Από την Εκκλησιαστική Επιτροπή και Επιτροπή Πανηγύρεως ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τον εορτασμό των πολιούχων της κοινότητας του Αχινού Βισαλτίας Σερρών, Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης.

Σύμφωνα με την αφίσα που κυκλοφόρησε, την Παρασκευή 20/5/2022 θα έχουμε Μέγα Eσπερινό και Λιτάνευση της ιεράς εικόνας και το Σάββατο 21-5-2022 όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας. Ακόμη το Σάββατο μετά το τέλος της λειτουργίας θα πραγματοποιηθούν αγωνίσματα με έπαθλα στους συμμετέχοντες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πανηγυριού, των θρησκευτικών και αθλητικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο είναι:

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

19:30 – Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μεθ’ αρτοκλασίας
21:00 – Λιτάνευση της Ιερής εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Βισαλτίας.

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

7.00 π.μ – Όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ. Θεολόγου
11.00 π.μ – Ποδηλατοδρομία & πεζοδρομία
Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθούν δέκα (10,00 €) ευρώ από την Επιτροπή Πανηγύρεως
12.00 π.μ – Ιπποδρομίες.

Συνέχεια με τις θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φίλους χορηγούς για τα πλούσια δώρα που προσφέρουν για την λαχειοφόρο αγορά!
Παρακάτω τα δώρα μέχρι στιγμής ………..

1) Μία τηλεόραση 32 ιντσών
2) Ένα μοσχάρι Ιωάννης κουκουτζελης Σοχό
………
19) Πέντε λίτρα τσίπουρο Τζεβελέκης Α. Δημήτριος
……..
47) Δέκα λίτρα Ελαιόλαδο Ταγαρα Σοφία

Κλείνει το άρθρο “Πρόγραμμα πανηγυριού Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου & Αγίας Ελένης” με ένα μικρό αφιέρωμα στην τοπική κοινότητα του Αχινού μέσα από τα μάτια του προέδρου της, Ανέστη Κεμανιτζόγλου,  που θα βρείτε κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα