ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρόγραμμα παρέλασης Νιγρίτας 21 Φεβρουαρίου 2020

Πρόγραμμα παρέλασης Νιγρίτας 21 Φεβρουαρίου 2020

Πρόγραμμα παρέλασης Νιγρίτας 21 Φεβρουαρίου 2020

 Από το δήμο Βισαλτίας ανακοινώθηκε το εορταστικό πρόγραμμα για την απελευθέρωση της Νιγρίτας – Σερρών στις 21 Φεβρουαρίου 2013.

Αναλυτικά το πρόγραμμα παρέλασης Νιγρίτας έχει ως εξής:

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 (Αμφιθέατρο Γυμνασίου Νιγρίτας)

19:30 Χορωδιακή εκδήλωση με την συμμετοχή των Χορωδιακών Τμημάτων Φαιάκων Κέρκυρας, Φίλων της Παράδοσης Πανζερβοχωρίων, Θρακικής Εστίας Σερρών, Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο Βισάλτης» και του ΔΗΚΚΠΠΠΑ του Δήμου Βισαλτίας.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 (Αμφιθέατρο Γυμνασίου Νιγρίτας)

18:00.   Βράβευση των αποφοίτων των Λυκείων του Δήμου Βισαλτίας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το έτος 2019. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

07:00.   Έπαρση Σημαίας στην Πλατεία Νιγρίτας – Εωθινό* !!!  Πανηγυρικές Κωδωνοκρουσίες (* εωθινός -ή -ό = (λόγ., λογοτ., εκκλ.). Που έχει σχέση με την αυγή, με το πρώτο φως της ημέρας)

07:30.   Θεία Λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση για τον Καπεταν Γιώργη Γιαγκλή, απελευθερωτή της Νιγρίτας και της ευρύτερης περιοχής,στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας

10:50.   Τέλος προσέλευσης Κοινού

10:55.   Τέλος Προσέλευσης Επισήμων

11:00.    Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας

ΣΤΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος με τον Ιερό κλήρο της πόλεως και της ευρύτερης περιοχής. Οι Βουλευτές του Νομού. Ο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων. Ο Διοικητής του 10ου Σ.Π.Σερρών.Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας. Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νιγρίτας. Η Ειρηνοδίκης Νιγρίτας . Οι Προϊστάμενοι των Δημόσιων Υπηρεσιών . Οι Πρόεδροι –Προϊστάμενοι Οργανισμών Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών και Οργανισμών Ι.Δ. . Οι υπηρετούντες στην Νιγρίτα Αξιωματικοί του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας με στολή κατά ιεραρχική τάξη καθώς και οι Απόστρατοι Αξιωματικοί . Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Α.Ε.Α. Νιγρίτας .Οι τέως αιρετοί Δήμαρχοι της πόλης. Οι Διευθυντές και οι μαθητές: των Γενικών Λυκείων Νιγρίτας και Μαυροθάλασσας, του Ε.Π.Α.Λ. Νιγρίτας, του Εργαστηριακού Κέντρου, των Γυμνασίων Νιγρίτας, Μαυροθάλασσας και Δημητριτσίου, των Δημοτικών Σχολείων Νιγρίτας , Τερπνής, Δημητριτσίου, Σιτοχωρίου και Μαυροθάλασσας, οι Δ/ντές των τοπικών Εφημερίδων, Εκπρόσωπος της ΟΕΒΕΣ Βισαλτίας , ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Βισαλτίας , οι Πρόεδροι Συλλόγων και Σωματείων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και όλος ο Λαός.

11:15.   Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Διευθυντή του ΓΕ.Λ. Νιγρίτας κ. Ευστάθιο Παπακωνσταντίνου.

11:30.   Μετάβαση της πομπής στο Ηρώο Νιγρίτας και Τέλεση επιμνημόσυνης δέησης.

-Κατάθεση στεφάνων

– Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ένδοξων νεκρών μας και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου

12:00.   Παρέλαση μαθητών των σχολείων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βισαλτίας, Τμήματος Απογόνων Μακεδονομάχων και Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών.

18:00.    Υποστολή της Σημαίας

-Η Δημοτική Φιλαρμονική και τα τμήματά της θα αποδώσει τιμές και θα λάβει μέρος σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις .

– Τα Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας παρακαλείται να μεριμνήσει για τον Σημαιοστολισμό των καταστημάτων και των σπιτιών και για την τήρηση της τάξης στις εορταστικές εκδηλώσεις .

Τελετάρχες ορίζουμε τους Δημοτικούς Υπαλλήλους κ.κ. Παναγιώτη Χατζηθωμά και Βασίλη Σκαπέρδα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ

 Κλείνοντας το άρθρο “Πρόγραμμα παρέλασης Νιγρίτας” το πρόγραμμα της παρέλασης της Τερπνής, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, για την ιστορική μάχη στα Πλατανούδια της Τερπνής θα το βρείτε ΕΔΩ και βίντεο για την πόλη της Νιγρίτας από ψηλά, με λήψη από Drones (ντρόουν), μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα