ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρόσκληση για υπογραφή από ερασιτέχνη προς

Πρόσκληση για υπογραφή από ερασιτέχνη προς

Πρόσκληση για υπογραφή από ερασιτέχνη προς Καραθανάση.
Χωρίς σχόλια η πρόσκληση προς τον Καραθανάση από τον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό με την υπενθύμιση προς τον επενδυτή να έχει μαζί του εγγυητική επιστολή των πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000,00€).
“Προς κ. Καραθανάση Χρήστο
Παρά τα όσα αναληθή και προσβλητικά εναντίον μας αναφέρατε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, προέκυψε από αυτή ότι ουσιαστικά αποδέχεστε την πρότασή μας για την παραχώρηση των ακαδημιών αφού δημιουργηθούν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις.
Μετά από αυτό, αν και θα περιμέναμε επίσημα την πρότασή σας, σας καλούμε μέχρι την Παρασκευή 3/8/2018 και ώρα 18:30 να προσέλθετε στα γραφεία του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός προσκομίζοντας το πρωτότυπο της εγγυητικής προκειμένου να υπογράψουμε το ιδιωτικό συμφωνητικό, επιλέγοντας μία από τις δύο προτάσεις: ή την καταβολή των 50.000€ σε εμάς με υπόδειξη των εγκαταστάσεων, προκειμένου να καταγγείλουμε τη σύμβαση άμεσα και να καταβάλλουμε το πιο πάνω ποσό ως ποινική ρήτρα προκειμένου να παραχωρηθούν άμεσα οι ακαδημίες σε εσάς ή να παραχωρηθούν σε εσάς οι ακαδημίες σε ένα έτος αφού δημιουργήσετε κατάλληλες εγκαταστάσεις και μας προσκομίσετε το πιο πάνω ποσό των 50.000€ για να το αποδώσουμε προκειμένου να προβούμε στην καταγγελία.
Δεσμευόμαστε ότι οι ακαδημίες θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της ΕΠ Σερρών.
Κατόπιν αυτού προς όφελος του Πανσερραϊκού δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο να αναλάβετε το ποδοσφαιρικό τμήμα και σύσσωμο το Δ.Σ. θα στηρίξει την προσπάθεια σας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Β. Χατζημιχαηλίδης”
Υ.Γ
1). Η προθεσμία για την επίλεκτη των Σερρών τελείωσε την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 και για την ανώτερη λήγει τη Δευτέρα 13 Αυγούστου.    2). Την ανακοίνωση τη βρήκαμε στο thessports.gr. και τη μεταφέραμε στο άρθρο “Πρόσκληση για υπογραφή”.   3). 1 πρόταση , 1 απάντηση.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα