ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρόστιμο στον Ολυμπιακό από UEFA από τους 32

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό από UEFA από τους 32

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό από UEFA από τους 32 για τους δύο αγώνες με την Άρσεναλ

 Πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού έγινε στο στάδιο Καραϊσκάκη, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, με νικητές τους Εγγλέζους με 0-1.
Δεύτερο παιχνίδι στην Αγγλία με την Ελληνική ομάδα να κάνει την ανατροπή. Στο 53΄ ο Σισε έκανε το 0-1 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης η Άρσενα προηγείθηκε στο 113΄ αλλά στο 120΄ ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί πάγωσε το γήπεδο και έστειλε τον Ολυμπιακό στος δεκαέξι.

  Σχετικά με το πρόστιμο στον Ολυμπιακό από UEFA σας μεταφέρουμε σχετικό άρθρο από την ιστοσελίδα capitano.gr

Με πρόστιμο συνολικού ύψους 29.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από την πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, για τα όσα συνέβησαν στα δύο ματς με την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League.

Συγκεκριμένα, για το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 24.000 ευρώ για λόγους ασφαλείας, καθώς υπήρχε συνωστισμός στις σκάλες των κερκίδων. osfp Πρόγραμμα Ολυμπιακού για Champions LeagueΜάλιστα, οι Πειραιώτες καλούνται να καταβάλουν το συγκεκριμένο ποσό σε διάστημα 90 ημερών από την ανακοίνωσή του.

Από ‘κει και πέρα, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη ρεβάνς του Λονδίνου. Ο λόγος είναι οι φθορές που προκλήθηκαν στο «Έμιρεϊτς», συγκεκριμένα έσπασαν 50 καρεκλάκια, με τον Ολυμπιακό να καλείται να επικοινωνήσει με τους «κανονιέρηδες», ώστε να καλύψει τα έξοδα της αποκατάστασης της ζημιάς.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα