ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρόταση Super League για αγώνες με φιλάθλους

Πρόταση Super League για αγώνες με φιλάθλους

Πρόταση Super League για αγώνες με φιλάθλους

Στο σημερινό, Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020, Δ.Σ της Super League με ομόφωνη απόφαση και των 14 ομάδων αποφασίστηκε να προτείνουν στα αρμόδια όργανα του κράτους να επιτρέψουν να γίνουν οι υπόλοιποι αγώνες των Play Offs και Play Out με παρουσία φιλάθλων.
Ακόμη αποφασίστηκε ο αναβληθείς αγώνα ανάμεσα σε Ξάνθη με Ατρόμητο Αθηνών να γίνει την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 με ώρα έναρξης της 20:00.

Παρακάτω ακολουθεί όλοι η ανακοίνωση για αγώνες με φιλάθλους και ο ορισμός του αναβληθέντα αγώνα. Το Δ.Σ έγινε με τηλεδιάσκεψης.

Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το Δ.Σ. της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ – μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων.

Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.

Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β΄ γύρου των playoffs γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α΄ γύρου των playoffs αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι ο αναβληθείς αγώνας ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 20:00.

Κλείνει το άρθρο “Πρόταση Super League για αγώνες με φιλάθλους” με τη βαθμολογία των Play Offs και Play Out της Super League που θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα