ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρώτη ημέρα της ανθοκομικής έκθεσης του Δήμου Βισαλτίας Φωτογραφίες

Πρώτη ημέρα της ανθοκομικής έκθεσης του Δήμου Βισαλτίας Φωτογραφίες

Πρώτη ημέρα της πρώτης ανθοκομικής έκθεσης του Δήμου Βισαλτίας Φωτογραφίες

Χθες, Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, έγιναν τα εγκαίνια της 1ης ανθοκομικής έκθεσης που διοργανώνει ο Δήμος Βισαλτίας με πλήθος κόσμου να την επισκέπτεται.
Συγχρόνως έγιναν παράλληλες εκδηλώσεις με τα παιδιά από τα ΚΔΑΠ Νιγρίτας και Τερπνής να δίνουν μουσικοχορευτική παράσταση και οι μαθητές των σχολείων να δημιουργούν και να φυτεύουν λουλούδια στην πλατεία της Νιγρίτας.
Διάρκεια της έκθεσης έως και την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου 2022.

Περισσότερα για την πρώτη ημέρα στο σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου που αναφέρει:

Άνοιξε τις πύλες της η 1η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Βισαλτίας

Άνοιξε τις πύλες της η «1η Ανθοκομική Έκθεση» που διοργανώνει ο Δήμος Βισαλτίας.
Μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων γέμισε την Πλατεία Δημαρχείου στη Νιγρίτα με την έναρξη της Ανθοκομικής Έκθεσης το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου 2022.

Φυτωριούχοι – Ανθοπαραγωγοί προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο και σε ανταγωνιστικές τιμές προσέλκυσαν από την πρώτη ημέρα το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Παράλληλα τα παιδιά από τα ΚΔΑΠ Νιγρίτας και Τερπνής έδωσαν μία μουσικοχορευτική παράσταση και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Επιπλέον είχαν την ευκαιρία με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους να ζωγραφίσουν γλαστράκια και να φυτέψουν λουλούδια σε παρτέρια της κεντρικής πλατείας.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός κατά τον χαιρετισμό του, καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους, τους Σερραίους ανθοπαραγωγούς και εμπόρους που συμμετέχουν και τόνισε πως στόχος της Δημοτικής αρχής είναι να γίνει θεσμός η Ανθοκομική Έκθεση.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος με τους Αντιδημάρχους, Παιδείας & Πολιτισμού κ. Γιάννη Αδαμούδη και Αγροτικής Οικονομία & Ανάπτυξης κ. Λεωνίδα Ψαρρά.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου και θα λειτουργεί από τις 9:00π.μ. έως τις 10:00μ.μ.
Σημειώνεται ότι καθ΄όλη τη διάρκεια της «1ης Ανθοκομικής» θα λειτουργήσει έκθεση με τις πασχαλινές δημιουργίες των ωφελούμενων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ανθής.

Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του Δήμου Βισαλτίας και όταν “κατέβουν” θα τις βρείτε ΕΔΩ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα