ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠότε θα αρχίσουν τα PlayOffs & Play Out; Σενάρια

Πότε θα αρχίσουν τα PlayOffs & Play Out; Σενάρια

Πότε θα αρχίσουν τα PlayOffs & Play Out; Σενάρια

 Πιστεύοντας ότι φτάνουμε στο τέλος των περιοριστικών μέτρων, αρχίζουν να εμφανίζονται σενάρια του πότε θα αρχίσουν τα PlayOffs, πόσες πιθανότητες υπάρχουν να διακοπούν τα πρωταθλήματα και να ανακηρυχτούν πρωταθλητές οι μέχρι τώρα πρωτοπόροι.

Μετά το Πάσχα ίσως να υπάρξουν εξελίξεις ή κάτι να φανεί στον ορίζοντα αναφορικά με το μέλλον του τρέχοντος πρωταθλήματος της Super League και πώς αυτό μπορεί να συνεχιστεί.

Ακόμα όλα είναι στον αέρα και μέχρι τέλη Απριλίου και την επόμενη τηλεδιάσκεψη, δεν πρόκειται να παρθεί κάποια απόφαση. Ας δούμε, όμως, τι έχουμε έως τώρα, ποια είναι τα σενάρια και τι σκέφτονται στη διοργανώτρια αρχή.

capitano_panseraikos

Μέχρι πότε είναι η αναστολή;

Η αναστολή είναι μέχρι τις 24 Απριλίου, αλλά μέχρι εκείνη την ημέρα θα πρέπει να έχουν βρεθεί προτάσεις για τη συνέχεια. Είτε αυτές αφορούν την οριστική διακοπή είτε την επανέναρξη.

Πόσο πιθανή είναι η οριστική διακοπή;

Τη συγκεκριμένη πρόταση την κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη, τονίζοντας μέσω της επίσημης θέσης του ότι το έκανε για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κάποιου πιθανού κρούσματος. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι πρωτίστως από την πλευρά του Παναθηναϊκού έπαιξε ρόλο το οικονομικό κομμάτι και να περιοριστεί η ζημιά. Στη Λίγκα οι ομάδες είναι μοιρασμένες για το αν πρέπει ή όχι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Οι περισσότερες εξ αυτών πάντως κινούνται στο πλαίσιο του να επαναρχίσει η διοργάνωση ή να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες.

Θα αλλάξουν δομή τα πλέι οφ αν αρχίσουν;

Είναι σχεδόν σίγουρο. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε διπλούς αγώνες (μέσα-έξω δηλαδή), ενώ σίγουρα τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Άρα μονά και σε άδεια γήπεδα. Τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει και το σενάριο να γίνουν όλα τα ματς σε ένα μέρος (για παράδειγμα στην Αττική) ώστε να αποφεύγονται οι πολλές μετακινήσεις και να είναι πιο ελεγχόμενη η κατάσταση.

Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνουν τα πλέι οφ στην Κρήτη;

Είναι κάτι που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα SPORTDAY. Επειδή η Κρήτη έχει πολύ λίγα κρούσματα και γενικά αντιμετωπίζει παραδειγματικά τον κορωνοϊό, φέρεται να προτάθηκε στον Λευτέρη Αυγενάκη να γίνουν τα ματς σε Ηράκλειο και Χανιά, φυσικά χωρίς κόσμο. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν επιβεβαιώνεται.

Ποια είναι η στάση της NOVA;

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, το συνδρομητικό κανάλι μετράει την οικονομική του ζημιά. Μάλιστα, σύμφωνα με τη φημολογία που υπάρχει η NOVA ζητάει από τις ΠΑΕ να μην κόψουν τιμολόγια για τα χρήματα που πρέπει να λάβουν με βάση το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει. Αυτό το «ψαλίδι» είναι που τρέμουν οι ομάδες που θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τα δικά τους οικονομικά δεδομένα.

Αν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, πότε θα γίνει;

 Στόχος είναι, αν όλα πάνε καλά, να δούμε μπάλα τον Ιούνιο. Αλλά για να δούμε μπάλα τον Ιούνιο τότε θα πρέπει οι παίκτες να αρχίσουν αρχές Μαϊου προετοιμασία για να παρουσιαστούν έτοιμοι, έστω κι αν δεν θα είναι σε μεγάλο βαθμό. Για να προπονηθούν, βέβαια, πρέπει να ανοίξουν τα προπονητικά κέντρα, οπότε αναμένονται οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης προς τα τέλη Απριλίου για άρση κάποιων μέτρων.

  Πηγή για το άρθρο “Πότε θα αρχίσουν τα PlayOffs; η ιστοσελίδα www.capitano.gr.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα