ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠότε πέφτει φέτος η Black Friday 2021

Πότε πέφτει φέτος η Black Friday 2021

Πότε πέφτει φέτος η Black Friday 2021

Η φετινή Black Friday είναι προγραμματισμένη για τις 26 Νοεμβρίου και ήδη τα καταστήματα, αν και είναι νωρίς ετοιμάζουν διάφορα events, καθώς η φετινή «Μαύρη Παρασκευή» θα είναι πολύ διαφορετική από πέρσι.

Η περσινή Black Friday ήταν «περίεργη» λόγω της πανδημίας η οποία ήταν σε έξαρση. Τα καταστήματα λειτουργούσαν με click away ενώ για φέτος δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο.

Πλέον, η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που «κοκκινίσει» μία περιοχή, τα καταστήματα θα λειτουργούν κανονικά και το μόνο που αλλάζει είναι ότι θα επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη μία τα μεσάνυχτα ενώ θα απαγορεύεται και η μουσική στα καταστήματα.

Αν και είναι νωρίς τα καταστήματα κάνουν τον πρώτο τους προγραμματισμό με προσφορές, κυρίως σε είδη τεχνολογίας και ηλεκτρικές συσκευές.

Υ.Γ
Πηγή του άρθρου “Πότε πέφτει φέτος η Black Friday 2021” είναι το διαδίκτυο αλλά επειδή το ίδιο άρθρο είναι ανεβασμένο από πολλές ιστοσελίδες δεν αναφέρουμε συγκεκριμένη πηγή.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα