ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΡαζβάν Λουτσέσκου νίκες μέσα σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

Ραζβάν Λουτσέσκου νίκες μέσα σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

Ραζβάν Λουτσέσκου νίκες μέσα σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

Γεννήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στις 17 Φεβρουαρίου 1969.
Ο πατέρας του, Μίρτσεα Λουτσέσκου, υπήρξε ποδοσφαιριστής και προπονητής.
Σαν ποδοσφαιριστής ο Ραζβάν, τερματοφύλακας, έπαιξε στις ομάδες: Νατσιονάλ Βουκουρεστίου, Σπόρτουλ Στουντεντσέσκ, ΦΚ Μπρασόβ, Μπακάου, Ραπίντ Βουκουρεστίου …
Σε ηλικία 34 ετών άρχισε να δουλεύει σαν προπονητής.

Παρακάτω σας μεταφέρουμε τα στατιστικά που συγκέντρωσε το αρμόδιο τμήμα της Super League 1 και ανάρτησε στην ιστοσελίδα της.

Αποτελέσματα Σαββάτου 15 Αποστολή του ΠΑΟΚ _ Αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε Στατιστικά & ΝίκολαςΟ ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023 υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη εντός έδρας ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα και το έκανε με ισοφάριση της πιο ευρείας νίκης που είχε μέχρι τώρα στο γήπεδο των Πρασίνων.

Στις 29 Απριλίου 2018 είχε επικρατήσει πάλι με 3-0, ενώ στις 7 Νοεμβρίου 2021, ο Δικέφαλος είχε πάρει τη νίκη με 3-1.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ και στις τρεις αυτές νίκες που η ομάδα σημείωσε τρία γκολ, ενώ η αντιστροφή της παράδοσης που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Παναθηναϊκό αποτυπώνεται καλύτερα αν αναλογιστεί κανείς πως ο Δικέφαλος μετρά 10 νίκες κόντρα στους Πράσινους με τις δύο να είναι με μηδενισμό.

Στις οκτώ νίκες σε κανονικό παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν στο πάγκο στις μισές από αυτές, αφού υπάρχει και η νίκη με 2-0 στις 3 Μαρτίου 2019.

Ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό 74 φορές και ο απολογισμός είναι 47 νίκες για τους Πράσινους, 17 ισοπαλίες και 10 νίκες για τον ΠΑΟΚ.

ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για δεύτερη φορά στην ιστορία του την ίδια σεζόν.

Η προηγούμενη ήταν το 2018-19, όταν κατέκτησε το νταμπλ. Το στοιχείο που ενώνει αυτές τις τέσσερις νίκες είναι πως το 2018-19 υπήρχε αυτογκόλ σε ένα από τα δύο παιχνίδια.
Τον Σεπτέμβριο του 2018 ο Βούκοβιτς είχε σκοράρει κατά της ομάδας του στο Στάδιο Καραϊσκάκης, ενώ αυτή τη φορά ήταν ο Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και ο Ρούμπεν με τον Παναθηναϊκό.
Δηλαδή στις τρεις από τις τέσσερις νίκες υπήρξε αυτογκόλ.

100 ΑΓΩΝΕΣ Ο ΟΛΙΒΕΪΡΑ
Τις 100 συμμετοχές έφτασε με ελληνικές ομάδες ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στις 8 Αυγούστου 2019 με τα χρώματα της ΑΕΚ στην εκτός έδρας νίκη 2-0 με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα. Συνολικά έχει 70 αναμετρήσεις με τους Κιτρινόμαυρους και 30 με τον ΠΑΟΚ, ενώ τα 35 του γκολ μοιράζονται σε 26 με την ΑΕΚ και 9 με τον ΠΑΟΚ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα