ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΡεκόρ Εθνικής Ονδούρας στο παγκόσμιο κύπελλο

Ρεκόρ Εθνικής Ονδούρας στο παγκόσμιο κύπελλο

Ρεκόρ Εθνικής Ονδούρας στο παγκόσμιο κύπελλο του 2010 που το διοργανώθηκε από τη Νότια Αφρική (19ο παγκόσμιο κύπελλο)

Από την ιστοσελίδα insanesoccer (Τρελοποδόσφαιρο) σας παρουσιάζουμε το ρεκόρ της Εθνικής Ονδούρας να έχει στην αποστολή της σε παγκόσμιο κύπελλο τρία αδέλφια.

Η Εθνική Ονδούρας μετρά μονάχα τρεις συμμετοχές στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (1982, 2010, 2014).
Έστω κι έτσι, όμως, έχει δημιουργήσει ένα ρεκόρ στο τουρνουά που είναι οπωσδήποτε δύσκολο να καταρριφθεί στο μέλλον!

Οι «κατράτσος» είναι η μόνη ομάδα που «κατέβηκε» στην κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη έχοντας… τρία αδέλφια στην αποστολή της!
Σημείωσε αυτήν την εκπληκτική επίδοση στη διοργάνωση του 2010.

Τα τρία αδέλφια-ρέκορντμεν ήταν, ο αμυντικός μέσος Γουίλσον Παλάσιος (στο κέντρο της φωτό), που είναι εξάλλου και ο πιο γνωστός εξ αυτών (με θητεία σε Μπέρμιγχαμ, Γουίγκαν, Τότεναμ και Στόουκ Σίτι), ο αμυντικός Τζόνι Παλάσιος (δεξιά στη φωτό) και ο επιθετικός Τζέρι Παλάσιος (αριστερά στη φωτό).

Πρέπει, ωστόσο, να αναφέρουμε ότι το ρεκόρ αυτό παραλίγο να μην δημιουργούνταν ποτέ, αφού ο Τζέρι συμπεριελήφθη στην τελική 23άδα των Ονδουρανών… από σπόντα!
trelopodosfairo_panseraikos.grΒλέπετε, μία ημέρα πριν ξεκινήσει η διοργάνωση, ένα από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας, ο μεσοεπιθετικός Χούλιο Σέσαρ Ντε Λεόν, τραυματίστηκε και επέστρεψε στην πατρίδα, με τον Τζέρι να είναι αυτός που κλήθηκε εσπευσμένα να τον αντικαταστήσει!

Πάντως, από τα τρία αδέλφια μόνο ο Γουίλσον έπαιξε και στα τρία, συνολικά, παιχνίδια που έδωσε η Ονδούρα στο Μουντιάλ του 2010 (σ.σ. με Ισπανία, Ελβετία και Χιλή). Δύο συμμετοχές (αμφότερες ως αλλαγή) κατέγραψε ο Τζέρι, ενώ ο Τζόνι έμεινε σε όλα τα ματς στον πάγκο.

Πηγή για το ρεκόρ Εθνικής Ονδούρας η ιστοσελίδα insanesoccer.wordpress.com.

Παγκόσμιο κύπελλο (World Cup) Μόσχα 2018.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα