ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΡεπορτάζ για ΠΑΟΚ & ΟΣΦΠ 1ος αγώνας 3η φάση

Ρεπορτάζ για ΠΑΟΚ & ΟΣΦΠ 1ος αγώνας 3η φάση

Ρεπορτάζ για ΠΑΟΚ & ΟΣΦΠ 1ος αγώνας για 3η προκριματική φάση Champions League.

ΠΑΟΚ:
paok Αποτελέσματα Εθνικού και Τοπικού 9-10-11 Σεπτ.   Ο ΠΑΟΚ ήρθε 2-2 στην Τούμπα με τον Άγιαξ και ελπίζει.

  Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια κόντρα στον «Αίαντα», ωστόσο τα πάντα, όσον αφορά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, θα κριθούν στον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας στο Άμεστερνταμ.

 Το ματς άρχισε πολύ άσχημα για το «δικέφαλο», αφού στο 11’ ο Ζίγιες εκτέλεσε το φάουλ απ’ τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Γιαννούλη, ξεγέλασε τον Πασχαλάκη και έγινε το 0-1.

 Η συνέχεια, βέβαια, ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που αρχικά ισοφάρισαν μ’ ένα υπέροχο γκολ του Άκπομ στο 32’, το οποίο προήλθε από τρομερό συνδυασμό. Στο 39’ ο Μάτος με «καρφωτή» κεφαλιά πέτυχε το 2-1.

 Στην επανάληψη οι Ολλανδοί ανέβασαν… στροφές και ισοφάρισαν στο 57’ μ’ ένα τυχερό τέρμα του Χούντελαρ, που προήλθε από κακό διώξιμο του Βαρέλα.
   Συνθέσεις ομάδων.
 ΠΑΟΚ: (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ζαμπά (79’ Στοχ), Εσίτι, Καντουρί, Μπίσεσβαρ (73’ Αουγκούστο), Πέλκας (64’ Λημνιός), Άκπομ.
 Άγιαξ: (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Βέλτμανς, Σουρς, Μαρτίνεζ, Ταλιαφίκο, Μαζραουί (83’ Μάριν), Φαν ντε Μπέεκ, Μπλιντ, Ζίγιεχ (82’ Νέρες), Ντόλμπεργκ (33’ Χούντελαρ), Τάντιτς.

ΟΣΦΠ:
osfp Πρόγραμμα Ολυμπιακού για Champions League   Με σκόρερ τον Μασούρα και κορυφαίο τον Σα που απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη και κρατάει στα χέρια του την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

  Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη πίεση από την τουρκική ομάδα. Έκλεινε καλά τους χώρους, δεν άφηνε κενά και είχε τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα, ήταν πιο απειλητικός στην επίθεση σε σχέση με τους γηπεδούχους, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για γκολ.

 Αυτό ήρθε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στα πρώτα λεπτά. Στο 53′ ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα και ο Μασούρας βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 80′ η Μπασακσεχίρ έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Καχβετσί και όλα έδειχναν υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά στο 91′ ένα χέρι του Μπρούνο έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να απειλήσουν για την ισοφάριση από το σημείο του πέναλτι.  Ο Σα, όμως, αναδείχθηκε ήρωας, αφού έπιασε το πέναλτι του Βίτσκα και κράτησε το υπερπολύτιμο 1-0 για την ελληνική ομάδα!
   Συνθέσεις ομάδων.
 Μπασακσεχίρ: (Οκάν Μπουρούκ ): Γκουνούκ, Καικάρα, Γκετζού, Βιέιρα, Κλισί, Βίτσκα, Τεκντεμίρ (63΄ Αζουμπίκε Οκετσούκου), Καβέτσι, Ρομπίνιο, Κριβελί (82΄ Ντεμπά Μπα), Γκουλμπράντσεν (69΄ Ελιέρο Ελία).
 Ολυμπιακός: (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέντο, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά (72΄ Μαντί Καμαρά), Μασούρα (83΄ Σόουζα ντα Σίλβα) και Γκερέρο (89΄ Γιουσέφ Ελ Αραμπί).

     Πηγή για το άρθρο “Ρεπορτάζ για ΠΑΟΚ & ΟΣΦΠ 1ος αγώνας” η ιστοσελίδα capitano.gr

Υ.Γ
Όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής.
ΠΑΟΚ (Ελλ) – Άγιαξ (Ολλ) 2-2
ΑΠΟΕΛ (Κυπ) – Καραμπάγκ (Αζε) 1-2
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κρο) – Φερεντσβάρος (Ουγ) 1-1
Μπριζ (Bελ) – Ντινάμο Κιέβου (Ουκ) 1-0
Ερυθρός Αστέρας (Σερ) – Κοπεγχάγη (Δαν) 1-1
Κρασνοντάρ (Ρωσ) – Πόρτο (Πορ) 0-1
Μπασακσεχίρ (Tου) – Ολυμπιακός Πειραιώς (Ελλ) 0-1
Κλούζ (Ρου) – Σέλτικ (Σκω) 1-1
Βασιλεία (Ελβ) – Λίντσερ (Αυτ) 1-2
Μάριμπορ (Σλο) – Ρόζενμποργκ (Νορ) 1-3.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα