ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΡύθμιση οφειλών προς ΔΕΥΑ Βισαλτίας 100 δόσεων

Ρύθμιση οφειλών προς ΔΕΥΑ Βισαλτίας 100 δόσεων

Ρύθμιση οφειλών προς ΔΕΥΑ Βισαλτίας 100 δόσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης δήμου Βισαλτίας – Σερρών (ΔΕΥΑΒ) με την υπ αρίθμ. 96/2020, αποφάσισε ομόφωνα να δώσει την δυνατότητα στους καταναλωτές της να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους.

Η νέα ρύθμιση οφειλών αφορά ληξιπρόθεσμες οφειλές πάνω από εκατό Ευρώ (100 €), με ελάχιστη καταβολή δόσης είκοσι Ευρώ (20 €) και ανώτερο αριθμό δόσεων τις εκατό (100). Η αίτηση μπορεί να κατατεθεί από 01/09/2020 έως 30/09/2020 στα γραφεία της ΔΕΥΑΒ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση δια του τύπου της ΔΕΥΑΒ για τη ρύθμιση οφειλών αναφέρει:

Α. ΓΕΝΙΚΑ – ΟΡΟΙ :

1) Επί της κατάθεσης αιτήσεως για ρύθμιση καταβάλλεται και η πρώτη (1η) δόση της ρύθμισης.
2) Ο οφειλέτης έχει προθεσμία ενός (1) μηνός για να καταθέσει αίτηση για ρύθμιση από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.
3) Για πάνω από τρεις (3) δόσεις που δεν έχουν πληρωθεί ο οφειλέτης κρίνεται έκπτωτος και τα χρέη αποστέλλονται στην Δ.Ο.Υ. χωρίς καμιά άλλη υποχρέωση ειδοποίησης από την Υπηρεσία.

4) Στους έκπτωτους της ρύθμισης και σε αυτούς που δεν έχουν καταθέσει αίτηση για ρύθμιση για οποιοδήποτε λόγο αποστέλλονται τα χρέη τους στην Δ.Ο.Υ. χωρίς καμιά άλλη υποχρέωση ειδοποίησης από την Υπηρεσία.
5) Η κάθε δόση καταβάλλεται κατά την ημερομηνία αναγραφής στο δασολόγιο αλλιώς επιβαρύνεται με τους νόμιμους τόκους και προσαυξήσεις.
6) Σε καμιά περίπτωση η κατάθεση ρύθμισης για ληξιπρόθεσμες οφειλές δεν αναστέλλει ούτε καταργεί την υποχρέωση πληρωμής των τρεχόντων λογαριασμών ύδρευσης – άρδευσης – αποχέτευσης οι οποίοι πρέπει να πληρώνονται έως την ημερομηνία λήξης του εκάστοτε λογαριασμού. Πέραν τούδε σε περίπτωση μη πληρωμής αυτοί επιβαρύνονται με τους νόμιμους τόκους και τις προσαυξήσεις.

Β. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

1) Δικαιολογητικά που επισυνάπτονται στην αίτηση είναι : α. Φωτοτυπία ταυτότητας β. Α.Φ.Μ. το οποίο αποτυπώνεται σε αντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος της Δ.Ο.Υ.
2) Δεκτές γίνονται αιτήσεις κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Β..
3) Η καταχώρηση της αίτησης γίνεται μηχανογραφικά σε πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί για αυτόν τον σκοπό.
4) Εκδίδεται η αίτηση η οποία υπογράφεται από τον οφειλέτη.
5) Ο οφειλέτης έχει την υποχρέωση να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη ότι αναλαμβάνει το χρέος της παροχής για την οποία επιθυμεί να κάνει ρύθμιση.

6) Επί της καταθέσεως της αίτησης εκδίδεται δασολόγιο όπου φαίνονται αναλυτικά οι δόσεις και η λήξη προθεσμίας της πληρωμής για κάθε μια από αυτές προς ενημέρωση των οφειλετών.
7) Εκδίδεται μηνιαίος κατάλογος ο οποίος περιλαμβάνει ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο , Α.Φ.Μ. ,τηλέφωνο, πόλη ή χωριό , δόσεις που δεν έχουν πληρωθεί προς νέα ενημέρωση των οφειλετών για πληρωμή των δόσεων.
8) Ο οφειλέτης διατηρεί το δικαίωμα μεταφοράς παλαιότερης ρύθμισης , της Δ.Ε.Υ.Α.Β. , σε νέα ρύθμιση.
9) Σε περιπτώσεις που ο αιτούντας επιθυμεί να κάνει ρύθμιση σε παροχές με διαφορετικό όνομα υπόχρεου από το δικό του, καταθέτει υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη ότι αναλαμβάνει το χρέος της παροχής για την οποία θέλει να κάνει ρύθμιση καθώς και υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη από τον υπόχρεο της παροχής ότι συμφωνεί με την ανάληψη του χρέους από τον αιτούντα.

Αναβολή εκδηλώσεων Γερακίνεια 2020, στη Νιγρίτα – Βισαλτίας – Σερρών.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα