ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣήκωσε το, το τιμημένο σα σήμερα στο Euro 2004

Σήκωσε το, το τιμημένο σα σήμερα στο Euro 2004

Σήκωσε το, το τιμημένο σα σήμερα στο Euro 2004 στις 4-7-2004
 Η καλή η ημέρα από το πρωί φαίνεται. Ήταν 12 Ιουνίου και η Εθνική μας κερδίζει την διοργανώτρια Πορτογαλία με 2-1 με ένα γκολ από Καραγκούνη και ένα από Μπασινά, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Όλοι μιλάνε για τυχαίο γεγονός και ότι η Ελλάδα στα επόμενα δύο παιχνίδια θα “ξεφουσκώσει”. Αντί να “ξεφουσκώσει” η Εθνική μας φέρνει ισοπαλία με την Ισπανία με σκορ 1-1. Το γκολ για την Ελλάδα ο Χαριστέας Άγγελος μετά από ωραία πάσα του Τσιάρτα ενώ για τους Ισπανούς το έβαλε ο Μοριέντες.
  Ο τρίτος των προημιτελικών στα πέναλτιΤρίτος αγώνας με Ρωσία και το γκολ του Ζήση Βρύζα, αν και χάσαμε με 2-1, στέλνει τους Έλληνες στους οχτώ “8”.
   Στους οχτώ “8” συνάντηση με Γαλλία που ήθελε να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το πανευρωπαϊκό αλλά το γκολ του Άγγελου Χαριστέα τους στέλνει να πάνε διακοπές.
Σειρά της Τσεχίας, στα ημιτελικά, που δυσκόλεψε του Έλληνες ποδοσφαιριστές και ο αγώνας πάει στην παράταση. Πριν λήξη του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης με κεφαλιά ο Δέλλας στέλνει τους Έλληνες στα ουράνια και την Εθνική μας στον τελικό.
Τελικός ανάμεσα σε: Πορτογαλία – Ελλάς. Κυριακή 04/07/2004.
Ουρουγουάη – ΠορτογαλίαΕπανάληψη σκηνικού με τον πρώτο αγώνα και η Πορτογαλία πιστεύει ότι τώρα είναι η σειρά της να κερδίσει και να κατακτήσει το τρόπαιο του Euro 2004 αλλά ο Ότο Ρεχάγκελ μαζί με τον βοηθό του Γιάννη Τοπαλίδη έστησαν την ομάδα με σκοπό να κερδίσει και τελικά κέρδισε και όλους τους Έλληνες να τραγουδάνε “Σήκωσε το, το τιμημένο δε μπορώ να περιμένω ..”
Εκτέλεση κόρνερ του Άγγελου (Μπασινά), κεφαλιά του Άγγελου (Χαριστέα) και το Πανευρωπαϊκό στην Ελλάδα.
Βασικοί συντελεστές της επιτυχίας της Εθνικής μας οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αντώνης Νικοπολίδης, Στέλιος Βενετίδης, Νίκος Νταμπίζας,  Γιούρκας Σεϊταρίδης, Τραϊανός Δέλλας, Θοδωρής Ζαγοράκης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Χαριστέας, Ντέμης Νικολαΐδης, Κώστας Χαλκιάς, Βασίλης Τσιάρτας, Φάνης Κατεργιαννάκης, Ζήσης Βρύζας, Βασίλης Λάκης, Παντελής Καφές, Τάκης Φύσσας, Γιώργος Γεωργιάδης, Μιχάλης Καψής, Γιώργος Καραγκούνης, Γιάννης Γκούμας, Κώστας Κατσουράνης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Προπονητής: Ότο Ρεχάγκελ. Βοηθός προπονητή Γιάννης Τοπαλίδης.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα