ΑρχικήLIFE HOTΣεξ ο καλύτερος γιατρός για πολλούς λόγους

Σεξ ο καλύτερος γιατρός για πολλούς λόγους

Σεξ ο καλύτερος γιατρός για πολλούς λόγους

Πολλοί οι λόγοι που το σεξ κάνει τους γιατρούς “πέρα” και θα σας μεταφέρουμε τρεις από τους πιο βασικούς.

Τρεις καλούς λόγους για να αυξήσουμε τη σεξουαλική μας δραστηριότητα μας δίνουν οι επιστήμονες του Βασιλικού Νοσοκομείου του Εδιμβούργου στη Σκοτία. Καθώς το σεξ όχι μόνο μας ανακουφίζει από τον πόνο, αλλά μας… γιατρεύει από ασθένειες και μας κάνει να δείχνουμε μικρότεροι!

Κατά του πονοκεφάλου
Όχι μόνο «δρα» γρηγορότερα, αλλά και αποτελεσματικότερα απ’ότι τα παυσίπονα κατά του πονοκεφάλου. Οι επιστήμονες εξηγούν ότι κατά την σεξουαλική επαφή ενεργοποιείται η έκκριση ενδορφινών, που αποτελούν φυσικά παυσίπονα και οι οποίες δρουν στο κεντρικό νευρικό σύστημα, μειώνοντας ή εξαλείφοντας την αίσθηση του πόνου.

Κατά των καρδιοπαθειών
Δεν είναι λίγες οι έρευνες που υποστηρίζουν ότι οι άνδρες που έχουν ερωτικές επαφές δυο ή περισσότερες φορές την εβδομάδα διατρέχουν 50% μικρότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής σε σχέση με εκείνους που κάνουν σεξ λιγότερο από 1 φορά το μήνα.

Κατά της γήρανσης
Νεότεροι από την πραγματική τους ηλικία φαίνονται όσοι κάνουν έστω και 15% περισσότερο σεξ σε σχέση με τον μέσο όρο, δηλαδή 3 αντί για 2 φορές την εβδομάδα.

Πηγή για το άρθρο το blogspot της Ασπίδας Τερπνής και άρθρα γενικού ενδιαφέροντος μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία Life Hot.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα