ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣε κάθε αυγουστιάτικη πανσέληνο ανταμώνουμε στην Τερπνή

Σε κάθε αυγουστιάτικη πανσέληνο ανταμώνουμε στην Τερπνή

Σε κάθε αυγουστιάτικη πανσέληνο ανταμώνουμε στην Τερπνή…
  Σήμερα Κυριακή 26 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, με είσοδο ελεύθερη, για λίγες ώρες το βραδάκι ελάτε μακριά από τα φώτα της πόλης, και αφεθείτε στη μαγεία της πανσελήνου για να απολαύσετε τις υπέροχες μελωδίες των τραγουδιών της συναυλίας που ετοιμάζει για όλους σας ο Πολιτιστικός Σύλ. Τερπνής και σιγοτραγουδήστε μαζί μας τους ομορφότερους στίχους τραγουδιών που έχουν γραφεί για αυτή την υπέροχη νύχτα του καλοκαιριού.     Αφεθείτε στην πλάνη της κόκκινης πανσελήνου, που γεμίζει με φως την ωραιότερη νύχτα του χρόνου.
  Θα μας ταξιδέψει η ορχήστρα από τη Θεσσαλονίκη με τους:
Σωκράτη Παπαϊωάννου, Μαρία Ρηγοπούλου και το Μιχάλη Φαλκώνη στο τραγούδι.
  Στο μπουζούκι ο Γιάννης Φαρμάκης, στο βιολί ο Μιχάλης Καστρίτσης και στα κρουστά ο Γιάννης Γιαννούλης.
“Στην καλλιτεχνική επιμέλεια ο γνωστός, καταξιωμένος συνθέτης Κώστας Φαλκώνης”.
  Κυριακή βραδάκι μόλις θα γυρίσετε από τη θάλασσα; Θα πάτε στο εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου που πανηγυρίζει; Ή θα κάθεστε απλά σπίτι; Ότι και αν κάνετε ο Πολιτιστικός και όλη η Τερπνή σας περιμένουν στη συναυλία κάτω από την πύρινη, Αυγουστιάτικη, μαγική πανσέληνο, την τελευταία και για αυτό το καλοκαίρι. Στα Πλατανούδια, στην Τερπνή. Στην έξοδο της Τερπνής προς Θεσσαλονίκη. Σίγουρα θα περάσετε υπέροχα, σε ένα ιδιαίτερα καταπράσινο, δροσερό περιβάλλον. Και το βασικότερο; Θα ακούσετε υπέροχα τραγούδια, θαυμάζοντας πάνω από τα κεφάλια σας το κόκκινο φεγγάρι. Είναι τόσο όμορφο το μέρος εκεί στα Πλατανούδια, ιδανικό για να φέρετε μαζί και τα παιδάκια σας, ότι ηλικία και αν έχουν. Ειδικά στα παιδιά πρέπει να δίνουμε μουσική παιδεία από πολύ νωρίς για να μάθουν να αγαπάνε την καλή μουσική.    Απλά θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας και ένα ζακετάκι, γιατί η δροσούλα είναι τόσο ευχάριστη στα Πλατανούδια.
    Σε κάθε αυγουστιάτικη πανσέληνο θα σας περιμένουμε πάντα και  σήμερα στις 21:00.

.  .

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα