ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτέφανος Σιόντης από τη Super League 1 στον Πανσερραϊκό

Στέφανος Σιόντης από τη Super League 1 στον Πανσερραϊκό

Στέφανος Σιόντης από τη Super League 1 στον Πανσερραϊκό για τη νέα σεζόν 2022-23

Νέα μετεγγραφή ανακοίνωσε η η ομάδα των Σερρών για την ερχόμενη σεζόν από τα σαλόνια της Super League 1 και ποιο συγκεκριμένα ο αμυντικός Στέφανος Σιόντης, από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην ομάδα των Ιωαννίνων αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μαζί με τον παραπάνω ποδοσφαιριστή αποχώρησαν και οι: Μανώλης Σάλιακας, Αντώνης Οικονομόπουλος, Μάρβιν Πίρσμαν, Γιούρι Λοντίγκιν και Φαμπρίτσιο Μπρένερ.

Περισσότερα και ένα μικρό βιογραφικό στην ανακοίνωση της νέας ομάδας του που αναφέρει:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Σιόντη. Ο έμπειρος μέσος, με πολυετή καριέρα στη Super League 1, θα ενισχύσει τα «Λιοντάρια» την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Στέφανος Σιόντης γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1987 στα Ιωάννινα και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, καταφέρνοντας να φορέσει τη φανέλα των “πρασίνων” την περίοδο 2008-09.

Έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Αστέρα, στην Κέρκυρα, στην Καβάλα, στον Παναιτωλικό, στην Βέροια, στην Δόξα Κατωκοπιάς στην Κύπρο, ενώ από το 2018 φόρεσε τη φανέλα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας συνολικά 59 συμμετοχές με την ομάδα της γενέτειρας του.

Συνολικά έχει καταγράψει 193 συμμετοχές και 2 γκολ στην Super League 1, 71 συμμετοχές και ένα γκολ στη Super League 2, αλλά και 40 συμμετοχές και 1 γκολ στα γήπεδα της Κύπρου. Έχει υπάρξει διεθνής με τις εθνικές ομάδες U19 και U21.

Η ιστοσελίδα panseraikos.gr εύχεται υγεία, πάντα επιτυχίες και την άνοδο του Πανσερραϊκού στην Α Εθνική κατηγορία.

Επιστροφή Παπάζογλου στις Σέρρες. (Περισσότερα ΕΔΩ).
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα