ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτατιστικά της 14ης αγωνιστικής Super League 1

Στατιστικά της 14ης αγωνιστικής Super League 1

Στατιστικά της 14ης αγωνιστικής Super League 1 σεζόν 2020-21

Ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική της Super League 1 με τον Ολυμπιακό να κερδίζει στο Γ. Καραϊσκάκης την ΑΕΚ με 3-0 και το δεύτερο στη βαθμολογία Άρη να χάνει μέσα στη Λαμία με 2-0 από την ουραγό του πρωταθλήματος.

Σας παρουσιάζουμε τα στατιστικά της 14ης αγωνιστικής όπως τα συγκέντρωσε και επεξεργάστηκε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της S. L 1.

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του 2021 και πρώτη του δεύτερου γύρου.

Η Λαμία κέρδισε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της και υποχρέωσε τον Άρη στην πρώτη εκτός έδρας ήττα του.

Είχαμε την απώλεια ενός 12ου πέναλτι στη σεζόν, τρίτο για τον Παναιτωλικό, κάτι που σημαίνει ότι χάνεται ένα πέναλτι σχεδόν κάθε αγωνιστική!

Ο Ελ Αραμπί ξέφυγε κι άλλο στη μάχη για τον πρώτο σκόρερ.

Όπως κάθε αγωνιστική, ξεχωρίσαμε ενδιαφέροντες αριθμούς…

Τη βαθμολογία της Super League 1 θα τη βρείτε ΕΔΩ.

900… φορές έχει συμβεί πλέον στην ιστορία της κατηγορίας, γηπεδούχος ομάδα να νικήσει με σκορ 3-0, μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με αυτό το σκορ. Βέβαια υπολογίζονται και οι αγώνες που κατακυρώνονται με μηδενισμό με αυτό το σκορ.
Είναι το τέταρτο πιο συνηθισμένο νικηφόρο αποτέλεσμα για γηπεδούχο, μετά το 1-0 (2326 φορές), το 2-0 (1649 φορές) και το 2-1 (1421 φορές).

100… αγώνες στη Super League συμπλήρωσε ο Μίλος Ντέλετιτς και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο. Κέρδισε το πέναλτι που άνοιξε το δρόμο της πρώτης νίκης της Λαμίας.

Λαμία_Αποτελέσματα Σαββάτου 24-8-201980… ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει πλέον τη φανέλα της Λαμίας στη Super League, μετά τη συμμετοχή και των Τζανδάρη, Μπιάρνασον και Βλάχου.

56… φορές έχει φέρει “λευκή” ισοπαλία ο Αστέρας στο πρωτάθλημα, τις περισσότερες από κάθ άλλο αποτέλεσμα, αφού έχει 55 φορές φέρει σκορ 1-1. Μάλιστα με τον Παναθηναϊκό ήταν το 28ο 0-0 εκτός έδρας, όσα ακριβώς έχει και εντός.

50… αγώνες για τη Super League συμπλήρωσαν ο Τραϊανός Δέλλας στον πάγκο του Παναιτωλικού και ο Γιώργος Σίμος στον πάγκο του ΟΦΗ, στο παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

40… έφτασαν τα γκολ που έχουν επιτευθχεί από πέναλτι στο πρωτάθλημα Super League Interwetten. Άλλα 12 δεν κατέληξαν γκολ.
3… πέναλτι έχει αποκρούσει στη Super League ο Δημήτρης Σωτηρίου, όλα με τη φανέλα του ΟΦΗ, κανένα όμως δεν μπόρεσε να συνδυάσει με καλό αποτέλεσμα. Και στα τρία ματς ο ΟΦΗ έχασε, από Άρη το Μάρτη του 2019, από ΠΑΟΚ το Φεβρουάριο του 2020 και από Παναιτωλικό τώρα.

Κλείνει το άρθρο “Στατιστικά της 14ης αγωνιστικής Super League 1” με την ενημέρωση ότι η επόμενη 15η αγωνιστική είναι εμβόλιμη και τους ορισμούς των διαιτητών θα τους βρείτε κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα