ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτατιστικά του Σαββατοκύριακου από Super League 1 Playoff & Playout

Στατιστικά του Σαββατοκύριακου από Super League 1 Playoff & Playout

Στατιστικά του Σαββατοκύριακου από Super League 1 Playoff & Playout

Από τη Super League 1 ανακοινώθηκαν τα στατιστικά του Σαββατοκύριακου, 7 & 8 Μαΐου 2022, για την έβδομη αγωνιστική των Playoff και της έκτης αγωνιστικής των Playout. 
Στο τέλος του άρθρου θα βρείτε το πρόγραμμα της εμβόλιμης όγδοης αγωνιστικής των Playoff και τη βαθμολογία των δύο παραπάνω πρωταθλημάτων.

Το στατιστικό τμήμα της Super League 1 αναφέρει:

Ενώ ο Ολυμπιακός την περασμένη Τετάρτη εξασφάλισε μαθηματικά την πρώτη θέση, ο Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο οριστικοποίησε την τελευταία θέση, που οδηγεί σε υποβιβασμό. Μια αγωνιστική πριν από το τέλος των Playouts είναι επίσης γνωστό ότι η Λαμία θα παίξει σε αγώνα διαβάθμισης με τη χαμένη ομάδα από το ζευγάρι Βέροια – Λεβαδειακός. Η πρώτη θέση στα Playouts θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ιωνικό.

Ξεχωρίσαμε κάποιους ακόμα ενδιαφέροντες αριθμούς από την αγωνιστική…

300… αγώνες σε επαγγελματικό επίπεδο έφτασε ο Νίκος Καρέλης. Ο 30χρονος Ηρακλειώτης διεθνής επιθετικός έπαιξε σε τέσσερις ακόμα χώρες. Αναλυτικά έχει παίξει 31 αγώνες με τον Εργοτέλη, 10 με την Άμκαρ Πρεμ, 113 με τον Παναθηναϊκό, 75 με τη Γκενκ, 10 με τον ΠΑΟΚ, 4 με τη Μπρέντφορντ, 11 με τη Ντεν Χάαγκ και 46 με τον Παναιτωλικό.

100… αγώνες στη Super League συμπλήρωσε ο Φραν Βέλεθ. Ο 31 ετών Ισπανός αμυντικός έπαιξε δύο χρόνια στον Άρη κα τώρα κλείνει άλλα δύο στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα φέτος έχει ήδη κάνει ρεκόρ συμμετοχών με 28.

100… αγώνες στη Super League έφτασε και ο Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκες, αλλά τους συνδύασε με τον υποβιβασμό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεύτερο σε τρία χρόνια, αφού του είχε συμβεί και το 2020 με τον Πανιώνιο.

100… συμμετοχές στη Super League έχει πλέον και ο Σωτήρης Τσιλούλης, έχοντας παράλληλη πορεία με τον Ντομίνγκες, αφού ήταν και τις τέσσερις σεζόν συμπαίκτες, δύο στον Πανιώνιο και δύο στον Απόλλωνα Σμύρνης.

13… από τα 21 παιχνίδια των Playoffs είχαν νικητή, όλα κρίθηκαν με ένα γκολ διαφορά! Τα επτά έχουν λήξει με 1-0, τα τέσσερα με 2-1 και άλλο δύο με 3-2.

5… μόλις είναι οι νίκες που έχουν οι γηπεδούχοι στα 24 παιχνίδια των Playouts! Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν φτάσει τις 11!

Κλείνει το άρθρο “Στατιστικά του Σαββατοκύριακου από Super League 1” με το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής των Playoff.
Τετάρτη 11 Μαΐου 2022.
18:30. ΠΑΟΚ – Άρης Θεσσαλονίκης
19:30. ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
21:00. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Playoff & Playout της Super League 1 ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα