ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτατιστικά 8ης αγωνιστικής Super League 2020-21

Στατιστικά 8ης αγωνιστικής Super League 2020-21

Στατιστικά 8ης αγωνιστικής Super League 2020-21

Παρακάτω σας μεταφέρουμε τα στατιστικά 8ης αγωνιστικής Super League 1 όπως τα αναλύει και δημοσιεύει η ιστοσελίδα της Super League.
Για την όγδοη αγωνιστική έγιναν μόνο τέσσερα παιχνίδια, τα υπόλοιπα αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού. Περισσότερα θα βρείτε ΕΔΩ.

Τα πρόσωπα και τα γεγονότα της παραπάνω αγωνιστικής που ξεχώρισαν είναι:

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να… ξεκινά στο δεύτερο ημίχρονο τα παιχνίδια του, ο Πάμπλο Γκαρσία έφερε βροχή από γκολ, ο Γιαννιώτης έσπασε την παράδοση και ο Λάζαρος… 40άρησε!
Σκοράρει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο!

1. Σχετικά με τον Ολυμπιακό.
Το εντυπωσιακό σερί του Ολυμπιακού συνεχίζεται και έχει την καλύτερη επίθεση με 14 γκολ, αλλά τα έχει πετύχει όλα στο δεύτερο ημίχρονο!
Μάλιστα έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια στο δεύτερο ημίχρονο, αφού και τον ΠΑΣ τότε τον ισοφάρισε!
Ενώ το ένα που έχει δεχτεί, αυτά στα Γιάννενα, το έχει δεχτεί στο πρώτο!
Το εντυπωσιακό σερί του Ολυμπιακού επεκτείνεται και στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να έχει παίξει 11 παιχνίδια, να έχει πετύχει 17 γκολ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο.

2. Σχετικά με τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Στατιστικά της 8ης αγωνιστικήςΟ Πάμπλο έφερε νίκες και γκολ!
Με τρεις νίκες ξεκίνησε την καριέρα του στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, δύο στο πρωτάθλημα και μια στην Ευρώπη.
Τέτοιο ξεκίνημα έχει να κάνει προπονητής του ΠΑΟΚ από τον Αύγουστο του 2012, όταν ο Γιώργος Δώνης είχε κερδίσει τα τέσσερα πρώτα του στον πάγκο της ομάδας.
Μάλιστα ο Ουρουγουανός πανηγύρισε 10 γκολ σε αυτά τα πρώτα τρία παιχνίδια, κάτι που έχει να κάνει προπονητής του ΠΑΟΚ από το 1974!

Τότε ο Γκιούλα Λόραντ είχε ξεκινήσει επίσης με τρεις νίκες και 10 γκολ ενεργητικό!

3. Συνέχεια με τον τρεματοφύλακα του Ατρόμητου Αθηνών.
Ο Γιαννιώτης έσπασε τη μονοτονία του ενός γκολ!
Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου Ανδρέας Γιαννιώτης αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό για 8η φορά στην καριέρα του στη Super League.
Στις επτά προηγούμενες, πέντε με τον Πανιώνιο και δύο με τον Ατρόμητο, δεχόταν πάντοτε από ένα γκολ. Και μετρούσε τέσσερις ήττες με 1-0 και τρεις ισοπαλίες με 1-1!
Αυτή τη φορά κατάφερε να κρατήσει το “μηδέν” και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη επί του Παναθηναϊκού.

4. Κλείνει το άρθρο “Στατιστικά της 8ης αγωνιστικής Super League 2020-21” με τα στατιστικά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.
Ο Λάζαρος έφτασε τα 40 γκολ!
Τα 40 γκολ στην Α’ Εθνική/Super League έφτασε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σκοράροντας για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ατρομήτου.
Είναι η πέμπτη του ομάδα, μετά τον ΠΑΟΚ (8 γκολ), τον Παναθηναϊκό (15 γκολ), την ΑΕΚ (12 γκολ) και τον Ολυμπιακό (4 γκολ).

Πέτυχε το τρίτο του γκολ σε βάρος του Παναθηναϊκού, αφού είχε άλλα δύο με τη φανέλα της ΑΕΚ το 2017. Είναι ο 216ος παίκτης, που φτάνει τα 40 γκολ στην ιστορία της κατηγορίας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα