ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτα ημιτελικά κυπέλλου ερασιτεχνών το Σκούταρι. 3-1 την Α.Ε ..

Στα ημιτελικά κυπέλλου ερασιτεχνών το Σκούταρι. 3-1 την Α.Ε ..

Άλλη μια νίκη για την Ελπίδα Σκουτάρεως και ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Σήμερα 19 Απριλίου στο δημοτικό γήπεδο Σερρών η ομάδα από το Σκούταρι κέρδισε την Α.Ε Διδυμότειχου με το τρομερό σκορ 3-1.

‘Όλα άρχισαν στο 15΄ όταν ο Στεφανίδης άνοιξε το σκορ και πήρε φωτιά το δημοτικό γήπεδο. Μετά από πολλές  φάσεις στην περιοχή του Διδυμότειχου δεν άργησε να έρθει και το 2-0. Αυτή την φορά εκτελεστής της αντίπαλης ομάδας ο Γεωργιάδης με κεφαλιά.

Ανάμεσα στα δύο γκολ της Σερραϊκής ομάδας η αντίπαλη ομάδα είχε δοκάρι με τον Πετρόπουλο. Αυτό ήταν και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου 2-0 για Σκούταρι. Το δεύτερο ημίχρονο αρχίζει και οι προπονητές ο καθένας από την πλευρά του προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Ψυχρολουσία για τους Σερραίους στο 56΄ όταν ο ποδοσφαιριστής Γωνιάδης του Διδυμότειχου κάνει το 2-1. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε και πολύ γιατί μετά από δύο λεπτά ανατρέπεται ο σκόρερ του πρώτου τέρματος από το Σκούταρι και για τον Γκόγκα που ανάλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών ήταν εύκολη υπόθεση για να γίνει το 3-1 και να κλείσει η υπόθεση πρόκριση. Δεν περιγράφετε τι επακολούθησε.

Παρά την πίεση του Διδυμότειχου με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή Παλιούρα το σκορ παρέμεινε στο 3-1. Τώρα το Σκούταρι περιμένει για τα ημιτελικά του κυπέλλου το νικητή του αυριανού αγώνα Ολυμπιακού Λαμίας με τον Αλμυρό που θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στις 4:00 μ.μ και τον αγώνα θα σφυρίξει ο Δημ. Ψυχούλας με βοηθούς Δελλή Λεωνίδα και Κορακιανίτη Νικόλαο πού όλοι είναι από το σύνδεσμο διαιτητών Βοιωτίας. Ο ημιτελικός στις 3 Μαΐου. Από τα άτομα που διακρίναμε στο γήπεδο ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σερών Χατζηπαντελής Αθανάσιος με συμβούλους του και πάρα πολλοί άλλοι. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σκούταρι(Εγγονίδης): Νικολούδης, Πασχαλούδης,Δίγγας, Μουσικάκης, Κουτζαβασίλης, Ουζούνογλου, Κωφοκώτσιος,  Γεωργιάδης (Αγγελακάς), Στεφανίδης (Κεχαγιάς), Τάντιτς (Σιδηρόπουλος),  Γκόγκας.

Διδυμότειχο (Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Παντελίδης, Πετρόπουλος, Μαμρικισβίλι (Κότζα), Πετρόπουλος Κ. (Γκαβανόζης), Γιαννόπουλος Τζανετάκος, Θάνος, Άχπα,  Σ., Αγγελακάκης (Ιντζές), Γωνιάδης.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα