ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτα πέναλτι Κροατία - Δανία Η Κροατία στους οχτώ

Στα πέναλτι Κροατία – Δανία Η Κροατία στους οχτώ

Στα πέναλτι Κροατία – Δανία Η Κροατία στους οχτώ
Προπονητής Κροατίας: Ζλάτικο Ντάλιτς.
Σύνθεση Κροατίας: Σούμπασιτς (Τερματοφύλακας), Μόντριτς (Αρχηγός), Στρίνιτς, Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Ρέμπιτς, Βρσάλκο, Λόβρεν, Πέρισιτς, Βίντα, Μάντζουκιτς.
Προπονητής Δανίας: Άγκε Χαρέιντε.
Σύνθεση Δανία: Σμάιχελ (Τερματοφύλακας), Κιερ (Αρχηγός), Ντάλσγκααρντ, Μ. Μπρέιθγουεϊτ, Έρικσεν, Κορνέλιους, Γέργκενσεν, Κνούντσεν, Κρίστενσεν, Ντιλέινι, Πόουλσεν.
Ο αγώνας έγινε στο Στάδιο Νίζνι του Νόβγκοροντ.
Δύο γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο ένα από τη Δανία στο πρώτο λεπτό με τον Μ. Γέργκενσεν και την Κροατία να ισοφαρίζει στο πέμπτο λεπτό με το Μάντζουκιτς. Ενθουσιασμός στις κερκίδες για το ματς που θα δουν αλλά μέχρι στο τέλος του αγώνα δεν άλλαξε το αποτέλεσμα. Στο 26΄ τρομερή απόκρουση από τον τερματοφύλακα της Κροατίας, Σούμπασιτς, σε σουτ του Μπρέιθγουεϊτ. Με ένα λεπτό καθυστέρηση ο Αργεντινός διαιτητής Nestor PITANA σφυρίζει τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο για Δανία 45% και καμία κάρτα και για τις δύο ομάδες.
Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο με αλλαγή από πλευράς Δανίας με Κρίστενσεν να βγαίνει και να μπαίνει ο Λάσε Σένε. Δεύτερη αλλαγή για Δανία στο 66΄ με Νικολάι Γιόργκενσεν να παίρνει τη θέση του Κορνέλιους. Αλλαγές για Κροατία στο 71΄ με Ματέο Κόβατσιτς στη θέση του Μπρόζοβιτς και στο 81΄έχουμε έξοδο του Στρίνιτς και είσοδο του Γιόσιπ Πίβαριτς.
Δανία_ tv ert1 αγώνες World CupΑποτέλεσμα δεύτερου ημιχρόνου 0-0 και ο αγώνας πάει στην παράταση.
Αλλαγή για Κροατία στο 96΄ με Αντρέι Κράμαριτς στη θέση του Πέρισιτς και στο επόμενο λεπτό αλλαγή και για Δανία μπαίνει ο Μίκαελ Κρον- Ντέλι στη θέση του Ντιλέινι. Κατοχή μπάλας στην κανονική διάρκεια 54% για Κροατία και 46% για Δανία.
Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου παράτασης 0-0.
Δεύτερο ημίχρονο και στο 114΄η Κροατία κερδίζει πέναλτι το οποίο αναλαμβάνει να εκτελέσει ο αρχηγός αλλά ο τερματοφύλακας της Δανίας, Σμάιχελ, λέει όχι στον Μόντριτς και μπλοκάρει τη μπάλα. Τελικό σκορ παράτασης 0-0.
Στα πέναλτι Κροατία – Δανία 3-2. και η Κροατία στους οχτώ.
Κλείνοντας το άρθρο ” Στα πέναλτι Κροατία – Δανία Η Κροατία στους οχτώ” να ενημερώσουμε ότι η Κροατία θα συναντήσει τη Ρωσία στα προημιτελικά στις 7 Ιουλίου 2018 – 21:00. Το άλλο ζευγάρι των προημιτελικών είναι Ουρουγουάη – Γαλλία στις 6 Ιουλίου 2018 – 17:00.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα