ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτειρώσεις αδέσποτων στο δήμο Βισαλτίας

Στειρώσεις αδέσποτων στο δήμο Βισαλτίας

Στειρώσεις αδέσποτων στο δήμο Βισαλτίας

 Την υλοποίηση προγράμματος δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων, σκύλων και γατών αποφάσισε ο Δήμος Βισαλτίας μετά από την τελευταία συνεδρίαση της 5μελούς επιτροπής διαχείρισης.

Το πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί χορηγία της διεθνούς οργάνωσης Vets in Action θα λάβει χώρα από 24 Φεβρουαρίου έως και 5 Μαρτίου στον εγκεκριμένο χώρο του Δήμου που φιλοξενήθηκε και την προηγούμενη φορά! Στην επιτροπή αποφασίστηκε επίσης η αναβάθμιση και ο κτηνιατρικός εξοπλισμός του συγκεκριμένου χώρου, ώστε να αποτελέσει και το μελλοντικό δημοτικό κτηνιατρείο της Βισαλτίας, με πρόσληψη του συμβασιούχου κτηνιάτρου Π. Μπίσκα.

Κατανομή αξιωμάτων στο Δήμο ΒισαλτίαςΤέλος η επιτροπή αποφάσισε τη συνδιοργάνωση από το Δήμο και την ΠΦΠΟ ημερίδας όλων των εμπλεκομένων φορέων και εκπροσώπων των πολιτών ώστε να υπάρξει μια ουσιαστική ενημέρωση για το θέμα αδέσποτα και να ληφθούν από κοινού σωστές και αποτελεσματικές αποφάσεις για την καταπολέμηση του φαινομένου στην ευρύτερη περιοχή.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί συμβολικά στο ξεκίνημα του προγράμματος δωρεάν στειρώσεων, δηλαδή στις 24 Φεβρουαρίου 6μμ. σε χώρο του Δήμου Βισαλτίας, ενώ προσκεκλημένοι θα είναι εκπρόσωποι της αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών, του δασαρχείου, των κυνηγών, των κτηνοτρόφων καθώς και άλλων εμπλεκομένων φορέων.

  Κλείνοντας το άρθρο “Στειρώσεις αδέσποτων στο δήμο Βισαλτίας” και εμείς από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε την οργάνωση Vets in Action για τη σημαντική χορηγία του προγράμματος στειρώσεων και να ευχηθούμε από καρδιάς καλή επιτυχία στο δήμο Βισαλτίας για το ουσιαστικό αυτό ξεκίνημα του υπέρ της προστασίας των ζώων, του περιορισμού των αδέσποτων αλλά και της ποιότητας ζωής των δημοτών του.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα