ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτη Νιγρίτα και στην Αγία Παρασκευή δωρεάν Rapid Test

Στη Νιγρίτα και στην Αγία Παρασκευή δωρεάν Rapid Test

Στη Νιγρίτα και στην Αγία Παρασκευή – Σερρών δωρεάν Rapid Test θα διεξαχθούν από κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο.

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει ότι τη Μεγάλη Τρίτη 27-4-2021 θα γίνουν δωρεάν Rapid Test στη Νιγρίτα, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου και τη Μεγάλη Πέμπτη 29-4-2021 στην κοινότητα της Αγίας Παρασκευής.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας που αναφέρει:

ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΣΤΗΝ ΝΙΓΡΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Ο.Δ.Υ.

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test), θα γίνουν την Τρίτη 27 Απριλίου 2021, στην Νιγρίτα και την Πέμπτη 29 Απριλίου στην Αγία Παρασκευή. Κοινότητα 10:00 – 14:00.

Αγία Παρασκευή Σερρών_ Ορισμοί διαιτητών Χαλκιδικής Σ-Κ 17 -18/11/2018Συγκεκριμένα την Τρίτη 27 Απριλίου, για τους κατοίκους της Νιγρίτας τα test θα διενεργηθούν στην Πλατεία μπροστά στο Δημαρχιακό Μέγαρο από τις 10:00 έως τις 14:00 και την Πέμπτη 29 Απριλίου, για τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής στο Κοινοτικό
Κατάστημα, και τις ώρες 10:00 – 14:00, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Βισαλτίας.

Συντονιστής είναι ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Αργύρης Χατζημάρκος, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας.

Κατά την διάρκεια διενέργειας των Rapid Test θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας).

Υ.Γ. (Από www.panseraikos.gr)
Τα Rapid Test για τους κατοίκους της Νιγρίτας ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στο χώρο του ΚΑΠΗ, αλλά ΤΕΛΙΚΑ θα γίνουν μπροστά από το Δημαρχείο.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα