ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτους 8 World Cup η Ουρουγουάη 2-1 τη Πορτογαλία

Στους 8 World Cup η Ουρουγουάη 2-1 τη Πορτογαλία

Στους 8 World Cup η Ουρουγουάη 2-1 τη Πορτογαλία
Στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των δεκαέξι που έγινε σήμερα το απόγευμα νικητής βγήκε η Γαλλία που κέρδισε την Αργεντινή με σκορ 4-3 και περιμένει την Ουρουγουάη για να αγωνιστούν στα προημιτελικά του παγκοσμίου την Παρασκευή 06/07/2018 στις 21:00 στο στάδιο Καζάν Αρένα.
Η Ουρουγουάη ξεκίνησε με τους Muslera F., Godin D. (Αρχηγός), Bentancur R., Cavani E., Caceres M., Gimenez J., Suarez L., Laxalt D., Vecino M., Torreira L., Nandez N. και η Πορτογαλία με Patricio R., Ronaldo C. (Αρχηγός), Fonte J., Mario J., Guedes G., Pepe, Silva Ad., CarvalhoW., Pereira R.,Silva B., Guerreiro R.
Στο 8΄ η Ουρουγουάη ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Cavani μετά από σέντρα του Suarez. Πολλές οι φάσεις στα δύο γκολπόστ αλλά χωρίς αποτέλεσμα και όταν ο Μεξικανός διαιτητής Cesar RAMOS σφύριξε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το αποτέλεσμα ήταν 1-0, με Ουρουγουάη να έχει κατοχή μπάλας 40% και η Πορτογαλία 60%.
Συνέχεια του άρθρου “Στους 8 World Cup η Ουρουγουάη 2-1 τη Πορτογαλία” με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 54΄ κερδίζει κόρνερ η Πορτογαλία και στη συνέχεια της φάσης μετά από πάσα του Guerreiro ο Pepe με κεφαλιά κάνει το 1-1.
Η χαρά της Πορτογαλίας κράτησε μόνο επτά (7) λεπτά γιατί ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ουρουγουάης με έξοχο σουτ κάνει το 2-1 (62΄).
Μέχρι το 81΄ έχουμε τρεις αλλαγές για Ουρουγουάη και δύο αλλαγές για Πορτογαλία.
Ουρουγουάη: Στο 63΄ ο Rodriguez C. στη θέση του Bentancur R., στο 74΄Stuani C.στη θέση του σκόρερ και στο 81΄ βγαίνει ο Nandez N. και μπαίνει ο Σάντσες Κ.
Πορτογαλία: 65΄μπαίνει ο Quaresma R.στη θέση Silva Ad. και στο 81΄ έχουμε τον Andre Silva στη θέση του Guedes G.
Στο 84΄γίνετε και η τρίτη αλλαγή της Πορτογαλίας (Fernandes M. στη θέση του Mario J)
Τελικό σφύριγμα του διαιτητή και το αποτέλεσμα 2-1 υπέρ της Ουρουγουάη με κατοχή μπάλας 38% και τους ηττημένους με 62% και μία κάρτα στον Ronaldo .
Αυριανό πρόγραμμα: Στις 17:00. Ισπανία VS Ρωσία και στις 21:00. Κροατία VS Δανία.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα