ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτους 8 World Cup η Ουρουγουάη 2-1 τη Πορτογαλία

Στους 8 World Cup η Ουρουγουάη 2-1 τη Πορτογαλία

Στους 8 World Cup η Ουρουγουάη 2-1 τη Πορτογαλία
Στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των δεκαέξι που έγινε σήμερα το απόγευμα νικητής βγήκε η Γαλλία που κέρδισε την Αργεντινή με σκορ 4-3 και περιμένει την Ουρουγουάη για να αγωνιστούν στα προημιτελικά του παγκοσμίου την Παρασκευή 06/07/2018 στις 21:00 στο στάδιο Καζάν Αρένα.
Η Ουρουγουάη ξεκίνησε με τους Muslera F., Godin D. (Αρχηγός), Bentancur R., Cavani E., Caceres M., Gimenez J., Suarez L., Laxalt D., Vecino M., Torreira L., Nandez N. και η Πορτογαλία με Patricio R., Ronaldo C. (Αρχηγός), Fonte J., Mario J., Guedes G., Pepe, Silva Ad., CarvalhoW., Pereira R.,Silva B., Guerreiro R.
Στο 8΄ η Ουρουγουάη ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Cavani μετά από σέντρα του Suarez. Πολλές οι φάσεις στα δύο γκολπόστ αλλά χωρίς αποτέλεσμα και όταν ο Μεξικανός διαιτητής Cesar RAMOS σφύριξε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το αποτέλεσμα ήταν 1-0, με Ουρουγουάη να έχει κατοχή μπάλας 40% και η Πορτογαλία 60%.
Συνέχεια του άρθρου “Στους 8 World Cup η Ουρουγουάη 2-1 τη Πορτογαλία” με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 54΄ κερδίζει κόρνερ η Πορτογαλία και στη συνέχεια της φάσης μετά από πάσα του Guerreiro ο Pepe με κεφαλιά κάνει το 1-1.
Η χαρά της Πορτογαλίας κράτησε μόνο επτά (7) λεπτά γιατί ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ουρουγουάης με έξοχο σουτ κάνει το 2-1 (62΄).
Μέχρι το 81΄ έχουμε τρεις αλλαγές για Ουρουγουάη και δύο αλλαγές για Πορτογαλία.
Ουρουγουάη: Στο 63΄ ο Rodriguez C. στη θέση του Bentancur R., στο 74΄Stuani C.στη θέση του σκόρερ και στο 81΄ βγαίνει ο Nandez N. και μπαίνει ο Σάντσες Κ.
Πορτογαλία: 65΄μπαίνει ο Quaresma R.στη θέση Silva Ad. και στο 81΄ έχουμε τον Andre Silva στη θέση του Guedes G.
Στο 84΄γίνετε και η τρίτη αλλαγή της Πορτογαλίας (Fernandes M. στη θέση του Mario J)
Τελικό σφύριγμα του διαιτητή και το αποτέλεσμα 2-1 υπέρ της Ουρουγουάη με κατοχή μπάλας 38% και τους ηττημένους με 62% και μία κάρτα στον Ronaldo .
Αυριανό πρόγραμμα: Στις 17:00. Ισπανία VS Ρωσία και στις 21:00. Κροατία VS Δανία.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα