ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣυγχαρητήρια Δημάρχου για Στρατηγό Ιλαρίδη βιογραφία

Συγχαρητήρια Δημάρχου για Στρατηγό Ιλαρίδη βιογραφία

Συγχαρητήρια Δημάρχου για Στρατηγό Ιλαρίδη και βιογραφία του

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, με δελτίο τύπου συγχαίρει τον συμπατριώτη μας Στρατηγό Ιλαρίδη Άγγελο για την προαγωγή του μετά τις τελευταίες κρίσεις στο στράτευμα.

«Στρατηγέ μου,

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προαγωγή σας σε Γενικό Επιθεωρητή Στρατού – Διοικητή Δόγματος Εκπαίδευσης, όπως αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) μετά την ανακοίνωση των τακτικών κρίσεων ανωτάτων αξιωματικών από το ΓΕΕΘΑ.

Το στράτευμα χρειάζεται ανθρώπους σαν εσάς με επίγνωση του σημαντικού ρόλου που επιτελείτε, με εντιμότητα, πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά του Ελληνικού Στρατού και της πατρίδας μας.
Είμαστε υπερήφανοι για τον συνδημότη μας Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη! Σας ευχόμαστε δύναμη και υγεία, ώστε να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο σας και να ανταποκριθείτε με την συνέπεια και την υπευθυνότητα που σας διακρίνει στα νέα σας Διοικητικά καθήκοντα».

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας
Αθανάσιος Μασλαρινός

Συνέχεια στο άρθρο “Συγχαρητήρια Δημάρχου για Στρατηγό Ιλαρίδη” με τη βιογραφία και πορεία του Στρατηγού:

Ο Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης γεννήθηκε το 1963 στην Νιγρίτα Σερρών. Εισήλθε το 1981 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε το 1985 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού του Πεζικού.
Ως κατώτερος Αξιωματικός υπηρέτησε σε Μονάδες εκστρατείας με τα καθήκοντα του Διμοιρίτη και του Διοικητή Λόχου.

Φοίτησε σε όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του, καθώς και στη Διακλαδική Σχολή Άμυνας.
Το 1998 φοίτησε στην Ανώτατη Σχολή Πολέμου.

Συγχαρητήρια ΔημάρχουΚατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του ως ανώτερος Αξιωματικός, υπηρέτησε ως Επιτελής στην XVI Μ/Κ ΜΠ και στο ΓΕΣ.
Το 2005 του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Διοικητή του 503 ΤΠ/ΠΕΣ, ενώ το 2007 του Διοικητή Τάγματος Μαθητών της ΣΣΑΣ.
Το 2009 φοίτησε στη Σχολή Εθνικής Άμυνας και στη συνέχεια με τη προαγωγή του σε Συνταγματάρχη το 2010, τοποθετείται στο NRDC – GR, ως Διευθυντής Πληροφοριών (ACOS G2).
Το 2014 προάγεται σε Ταξίαρχο και τοποθετείται ως Υποδιοικητής στην ΧΧ ΤΘΜ, ενώ το 2015 του ανατίθενται τα καθήκοντα του Διοικητή της 50 Μ/Κ ΤΑΞ «ΑΨΟΣ».

Ακολούθως το 2017 τοποθετείται Επιτελάρχης στο Δ΄ΣΣ «ΘΡΑΚΗ» και στη συνέχεια το 2018 έχοντας προαχθεί σε Υποστράτηγο τοποθετείται Επιτελάρχης της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ».
Το 2019 τοποθετείται Διοικητής της XVI Μ/Κ ΜΠ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», ενώ στις 19 Ιανουαρίου 2020 του ανατίθενται τα καθήκοντα του Διοικητή Δ΄ΣΣ, μη απαλλασσόμενου των καθηκόντων του ως Διοικητής XVI Μ/Κ ΜΠ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» .
Την 9 Μαρτίου 2020 προήχθη σε Αντιστράτηγο και τοποθετήθηκε Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ».

Στον Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη έχει απονεμηθεί το σύνολο των προβλεπόμενων Παρασήμων, Μεταλλίων και Διαμνημονεύσεων.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στο αντικείμενο «Στρατηγική και Διπλωματία» από το Kingston University of London.
Είναι Γνώστης της Αγγλικής Γλώσσας
Είναι παντρεμένος με την κυρία Γούλα Ευθυμία, με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα (4) τέκνα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα