ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣυμμετοχή των μαθητών σε τηλεκατάρτιση

Συμμετοχή των μαθητών σε τηλεκατάρτιση

Συμμετοχή των μαθητών σε τηλεκατάρτιση (εξ΄αποστάσεως)

 Οδηγία σε Διευθυντές και εκπαιδευτικούς: Οι γονείς να δώσουν το mail και το κινητό τους.

Από το απόγευμα του Σαββάτου 14 Μαρτίου οι γονείς ενημερώνονται από τις διευθύνσεις των σχολείων που φοιτούν τα παιδιά τους ότι:

1. Θα πρέπει να επικαιροποιήσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου

2. Να στείλουν στο σχολείο το mail τους, αν δεν το έχουν ήδη δώσει

Mε τα παραπάνω στοιχεία θα ενημερωθεί το πληροφοριακό σύστημα myschool έτσι ώστε να υπάρξει άμεση ανταπόκριση για διαδικασίες εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Ήδη οι διευθύνσεις σχολείων και σύλλογοι γονέων δημοσιεύουν τη σχετική ενημέρωση σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα για να ενημερωθούν οι γονείς.

Συνέχεια στο άρθρο “Συμμετοχή των μαθητών σε τηλεκατάρτιση” για την Τερπνή το mail του Δημοτικού που πρέπει να επικοινωνήσουν όλοι οι γονείς είναι mail@dim-terpn.ser.sch.gr Θα πρέπει να στείλουν το mail τους, να γράψουν το ονοματεπώνυμο το δικό τους, το όνομα του παιδιού τους και να επικαιροποιήσουν τον αριθμό του κινητού τους.

  Σημείωση: Πολλοί Γονείς έχουν συμμετάσχει από την αρχή του χρόνου σε προγράμματα εργαζομένων με σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκατάρτιση στο Κέντρο Δια βίου Μάθησης Βισαλτίας Σερρών στη Νιγρίτα. Γι αυτούς τους γονείς θα είναι πολύ εύκολο να συνδέσουν τα παιδιά τους στη σύγχρονη κατάρτιση με τους δασκάλους, αλλά και στην ασύγχρονη όποτε το επιθυμούν. Επίσης θα είναι αυτοί που θα βοηθήσουν και τους υπόλοιπους γονείς και παιδιά, που δεν είναι εξοικειωμένοι να δουλέψουν την τηλεκατάρτιση του υπουργείου Παιδείας.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα