Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Π. Π. Δήμου Βισαλτίας

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας

Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021, έγινε με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Π. Π. του Δήμου Βισαλτίας και πήραν μέρος οι αρμόδιοι φορείς.

Το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου αναφέρει ότι:

Με θέμα την πρόληψη και ετοιμότητα αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων ενόψει της χειμερινής περιόδου 2021 – 2022 συνεδρίασε, με τηλεδιάσκεψη, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Θοδωρής Βαδικόλιας, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες σχετικά με την ετοιμότητα των υπηρεσιών του Δήμου που εμπλέκονται σε δράσεις πολιτικής προστασίας και τις απαραίτητες ενέργειες που έχουν γίνει σε επίπεδο αντιπλημμυρικών έργων και διάθεσης μηχανημάτων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Τους συμμετέχοντες χαιρέτησε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, Χρήστος Αγγελάκης και ακολούθησε ενημέρωση για τις δράσεις που αναλαμβάνουν οι υπόλοιποι επιχειρησιακά εμπλεκόμενοι φορείς και υπηρεσίες σε επίπεδο Δήμου στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.

Ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Σερρών ο κύριος Διονύσης Τριανταφύλλου δήλωσε την στήριξη του ΕΒΕΣ όπου χρειαστεί ο Δήμος και ευχήθηκε να μην έρθουμε αντιμέτωποι με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.  Συνέχεια στη επόμενη σελίδα (κάντε κλικ ΕΔΩ).

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός