ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣυνελήφθησαν για προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό

Συνελήφθησαν για προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό

Συνελήφθησαν δύο άτομα για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμων μεταναστών

Από το γραφείο ενημέρωσης δημοσιογράφων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης της ΕΛ.ΑΣ, εκδόθηκε δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει ότι, συνελήφθησαν για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, σε δύο διαφορετικά συμβάντα.
Τα περιστατικά συνέβησαν την Κυριακή 24 Ιουλίου και Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 σε περιοχές της Θράκης.

Στην μία περίπτωση είχαμε κλεμμένο αυτοκίνητο από Θεσσαλονίκη, με κλεμμένες πινακίδες από Σέρρες.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο της Ελληνικής Αστυνομίας που αναφέρει:

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (24/25-7-2022), σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, απ ό αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα το πρωί στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης – διακινητής μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.
Επιπλέον προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 23-7-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχουν δηλωθεί κλοπή την 23-7-2022 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Κατασχέθηκαν δύο οχήματα, χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και Ιάσμου.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα