Σφολιατάκια με μερέντα κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο σφολιάτα
1 τυρί κρέμα
1 μερέντα
1/2 κούπα φουντούκια ή καρύδια
1/2 κούπα ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε το τυρί, την κρέμα, τη μερέντα,τα ψιλοκομμένα φουντούκια ή καρύδια, τη ζάχαρη και την κανέλα. Διπλώνουμε 3 φορές και κόβουμε τα ρολά κάθετα με πάχος έναν πόντο. στρώνουμε στο ταψί λαδόκολλα και βάζουμε τα ρολάκια. Τα πατάμε λίγο και ρίχνουμε λίγη ζάχαρη. ψήνουμε για 8-10 λεπτά στους 200 βαθμούς.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Τα Σφολιατάκια με μερέντα είναι μια πολύ εύκολη συνταγή που μπορείτε να την κάνετε για να προσφέρετε στους φίλους σας γευστικά σφολιατάκια, αλλά ενδείκνυται και για τα παιδάκια σας για το σχολείο, για κάθε ημέρα.