ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣύλληψη για απάτη με δραστηριότητα και Σέρρες

Σύλληψη για απάτη με δραστηριότητα και Σέρρες

Σύλληψη για απάτη 50χρονου ημεδαπού με δραστηριότητα και στις Σέρρες

Από την Ελληνική Αστυνομία εκδόθηκε δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει για τη σύλληψη ανδρός, ημεδαπός ηλικίας 50 ετών με δράση Θεσσαλονίκη και Σέρρες, ο οποίος εξαπάτησε 9 άτομα και απέσπασε από αυτούς το ποσό των 12.000,00 €.

Αναλυτικά το δελτίο για τη σύλληψη για απάτη αναφέρει:

Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις απατών και κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 50χρονος ημεδαπός.

Ο δράστης είτε προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Η. ή συνεργείου είτε λογιστή συγγενικού προσώπου των παθόντων, εισέρχονταν στις οικίες τους και αφαιρούσε χρήματα και τιμαλφή

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση περιπτώσεων απατών και κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και απάτες κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος ενεργώντας στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Σερρών, το χρονικό διάστημα Μαΐου-Αυγούστου του τρέχοντος έτους, εξαπάτησε συνολικά 9 παθόντες.

Σύλληψη γυναίκας για απάτη στις Σέρρες

Ο 50χρονος είτε προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Η. ή συνεργείου είτε λογιστή συγγενικού προσώπου των ηλικιωμένων για το οποίο εκκρεμεί οικονομική οφειλή, τους έπειθε να εισέλθει εντός της οικίας τους, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσε χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Σε δύο περιπτώσεις αφαίρεσε τραπεζικές κάρτες των παθόντων, με τις οποίες έτερος συνεργός του προέβη σε ανάληψη χρηματικού ποσού από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Η συνολική λεία των δραστών υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα