ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣύλληψη για το φόνο του 42χρονου από την Καβάλα

Σύλληψη για το φόνο του 42χρονου από την Καβάλα

Σύλληψη για το φόνο του 42χρονου από την Καβάλα

Σύμφωνα με δημοσίευση της ιστοσελίδας το “ΘΕΜΑ” η μητέρα του δράστη ομολόγησε ότι ο γιος της χτύπησε τον επιχειρηματία γιατί είχαν παλιές διαφορές και ότι τον έβαλε στο αμάξι για να τον πάει στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του θύματος.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας για τη σύλληψη για το φόνο του 42χρονου από την Καβάλα αναφέρει:

“Τον χτύπησε ο γιος μου!”: Αποκαλυπτική η δικογραφία για τη δολοφονία του επιχειρηματία στην Καβάλα

“Είχαν από παλιά προσωπικές διάφορες. Απέναντι από το σπίτι που ανακαίνισε το θύμα ο γιος μου τον χτύπησε”
“Είχαν από παλιά προσωπικές διάφορες. Απέναντι από το σπίτι που ανακαίνισε το θύμα ο γιος μου τον χτύπησε. Μου είπε ότι τον φόρτωσε στο αμάξι για να τον πάει στο νοσοκομείο. Ήταν μαλωμένοι από παλιά. Εκείνη τη μέρα τσακώθηκαν”. Σοκ προκαλεί η μητέρα του συλληφθέντα ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε με γεωργικό εργαλείο τον επιχειρηματία Γιωργο Γρηγοριαδη και τον πέταξε αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το χωριό Οφρύνιο της Καβάλας. Το “ΘΕΜΑ” αποκαλύπτει σήμερα στοιχεία από την κατάθεση της γυναίκας η οποία συνελήφθη ως συνεργός του γιου της, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του τον επιχειρηματία Γιώργο Γρηγοριάδη, ο οποίος αγνοούνταν εδώ και μιάμιση εβδομάδα.

“Κλειδί” στην υπόθεση φέρεται να ήταν ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος μένει κοντά στο σπίτι που ανακαίνιζε το θύμα. Ο ίδιος φαίνεται πως εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και είπε στους άνδρες της Ασφάλειας πως είδε τον άγριο τσακωμό των δυο ανδρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης φόρτωσε τον επιχειρηματία στο αμάξι και τον πέταξε σε μια προσπάθεια να ξεφορτωθεί τη σορό του.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ ο φερόμενος ως δράστης ήταν αρνητικός και δεν ομολογούσε το έγκλημα του στους αστυνομικούς.

Κλείνει το άρθρο “Σύλληψη για το φόνο του 42χρονου από την Καβάλα” με το χρονικό της υπόθεσης όπως το καταγράφει το “ΘΕΜΑ”.

Ο άτυχος Γρηγοριάδης δέχτηκε το φονικό χτύπημα από αμβλύ όργανο πισώπλατα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του, οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, που έδειχναν ότι ο δολοφόνος τον μετέφερε στην απομονωμένη περιοχή όπου τον έριξε στο αρδευτικό κανάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος φέρεται να ομολόγησε την ανθρωποκτονία, ενώ η μητέρα του κατηγορείται ότι γνώριζε τι συνέβη και τον κάλυψε. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους αργά το βράδυ της Κυριακής αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και τα στοιχεία που βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του θύματος. Ανατριχιαστικά είναι τα έως τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε την πρώτη εξέταση της σορού που φέρεται σύμφωνα με εκτιμήσεις να ανήκει στον 42χρονο επιχειρηματία, Γιώργο Γρηγοριάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας, πριν από λίγο.

“Είναι βίαιος θάνατος. Προήλθε αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματισμού στη μεσοπλατιαία χώρα.”, δήλωσε στο “ΘΕΜΑ” ο ιατροδικαστής. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα χτυπήθηκε πισώπλατα, ενώ έως τώρα φαίνεται πως πρόκειται για καθαρή ανθρωποκτονία. Οι ίδιες πηγές από την περιοχή αναφέρουν πως η δολοφονία έγινε με αμβλύ αντικείμενο.
Πηγή για το άρθρο “Σύλληψη για το φόνο του 42χρονου από την Καβάλα” το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ“.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα