ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣύλληψη γυναίκας για απάτη στην Ηράκλεια Σερρών

Σύλληψη γυναίκας για απάτη στην Ηράκλεια Σερρών

Σύλληψη γυναίκας για απάτη στην Ηράκλεια Σερρών

Από το γραφείο ενημέρωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Αστυνομίας εκδόθηκε δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει τη σύλληψη γυναίκας, σε χωριό των Σερρών, για απάτη με πρόσχημα ότι υπάρχει βλάβη στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού.

Η σύλληψη της ημεδαπής γυναίκας που απέσπασε το ποσό των 705 € την έγινε την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας και το αδίκημα τελέστηκε την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου για τη σύλληψη γυναίκας για απάτη αναφέρει:

Άμεσα συνελήφθη ημεδαπή γυναίκα για απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στις Σέρρες

Με το πρόσχημα βλάβης στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 705 ευρώ
Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας μία ημεδαπή γυναίκα για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της προηγούμενης ημέρας, πήγε σε μονοκατοικία που μένει ηλικιωμένη γυναίκα σε χωριό των Σερρών και ισχυρίστηκε ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ.
Στη συνέχεια προφασιζόμενη ότι υπάρχει ηλεκτρολογική βλάβη που χρειάζεται να επισκευαστεί, κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 705 ευρώ, για δήθεν επιδιόρθωση της βλάβης.
Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή της και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα