ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣύλληψη στις Σέρρες για ναρκωτικά με βοήθεια του "Άτλας"

Σύλληψη στις Σέρρες για ναρκωτικά με βοήθεια του “Άτλας”

Σύλληψη στις Σέρρες για ναρκωτικά με τη βοήθεια του “Άτλας”

Με δελτίο τύπου, το γραφείο ενημέρωσης δημοσιογράφων Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Αστυνομίας πληροφορεί για τη σύλληψη στις Σέρρες ημεδαπού άνδρα για κατοχή ναρκωτικών και κατάσχεση ποσότητας κάνναβης.

Το δελτίο τύπου για τη Σύλληψη στις Σέρρες για ναρκωτικά εκδόθηκε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 202 1.

Συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας στις Σέρρες για κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.500 γραμμάρια κάνναβης. 
Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Άτλας»

Συνελήφθη χθες (11 Ιανουαρίου 2021) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο κάνναβης. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Άτλας» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκε κρυμμένη κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού ποσότητα κάνναβης βάρους 1 κιλού και 116 γραμμαρίων.

Επίσης σε έρευνες που έγιναν σε 2 οικίες που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 469,3 γραμμαρίων. Το παραπάνω αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του. Συνολικά κατασχέθηκαν 1 κιλό και 585,3 γραμμάρια κάνναβης.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Φώτο αρχείου.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα