ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣύλληψη 2ου υπαλλήλου από φυλακή Μακεδονίας

Σύλληψη 2ου υπαλλήλου από φυλακή Μακεδονίας

Σύλληψη 2ου σωφρονιστικού υπαλλήλου από φυλακή της Μακεδονίας

Σύμφωνα με ιστοσελίδα των Αθηνών το απόγευμα της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου 2020 έγινε και δεύτερη σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου που έχει σχέση με μήνυση κρατούμενου Αιγυπτιακής καταγωγής.
Η σύλληψη του 1ου σωφρονιστικού υπαλλήλου έγινε για το αδίκημα της απειλής, της παράβασης καθήκοντος, της παράνομης βίας και αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε δικάσιμος.

Η ιστοσελίδα για τη σύλληψη 2ου σωφρονιστικού υπαλλήλου αναφέρει:

Ένας ακόμα σωφρονιστικός υπάλληλος, ο δεύτερος από τις φυλακές της Μακεδονίας, συνελήφθη με την κατηγορία της απειλής εναντίον κρατουμένου.

Πρόκειται για υπάλληλο που κρατείται από χθες το απόγευμα, όταν έγινε η σύλληψή του, και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νομού.

Είχε προηγηθεί μήνυση του κρατουμένου, με την οποία υποστήριζε ότι δεχόταν απειλές κατά της ζωής του προκειμένου να αλλάξει το περιεχόμενο κατάθεσης σε διοικητική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορούσε την παράνομη εισαγωγή αντικειμένων στους χώρους των φυλακών.

Για τον ίδιο λόγο, ο συγκεκριμένος έγκλειστος, που κατάγεται από την Αίγυπτο, είχε υποβάλει την προηγούμενη εβδομάδα μήνυση εναντίον άλλου σωφρονιστικού υπάλληλου.

Και στην περίπτωση αυτή ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ο υπάλληλος αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε δικάσιμος.

Οι δύο παραπάνω συνάδελφοι φέρεται να ελέγχονται στο πλαίσιο της διοικητικής έρευνας που διατάχθηκε μετά τον εντοπισμό απαγορευμένων αντικειμένων που βρέθηκαν στο εσωτερικό των φυλακών.

Σύλληψη για απάτη με δραστηριότητα σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα