ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣύσκεψη για πρωτάθλημα υποδομής Σερρών 20-21

Σύσκεψη για πρωτάθλημα υποδομής Σερρών 20-21

Σύσκεψη στην ΕΠΣ Σερρών για το πρωτάθλημα υποδομής 2020-21

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, η τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Σερρών αποφάσισε να γίνει σύσκεψη στην ΕΠΣ Σερρών για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων υποδομής και τον τρόπο διεξαγωγής της σύσκεψης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ για σύσκεψη για το πρωτάθλημα υποδομής αναφέρει:

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ.Σερρών καλεί τους Υπευθύνους των ακαδημιών και των Τμημάτων Υποδομών των Σωματείων της δυνάμεως της σε συζήτηση για να οριστικοποιηθεί ο τρόπος διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων Υποδομών περιόδου 2020-2021.

Για την αποφυγή συνωστισμού θα γίνουν δύο συναντήσεις στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σερρών ως εξής:

1) Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:30.
Συγκέντρωση εκπροσώπων σωματείων που συμμετέχουν στην Α2΄ Κατηγορία ή σωματείων που θα συμμετάσχουν μόνο στα Πρωταθλήματα Υποδομών.

2) Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:30.
Συγκέντρωση εκπροσώπων σωματείων που συμμετέχουν στην Α1΄ Κατηγορία και στην Γ΄ Εθνική.

Παρακαλούμε κάθε σωματείο να έχει αυστηρά έναν εκπρόσωπο, ενώ θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας εντός των γραφείων.

Τα αποτελέσματα της ΕΠΣ Σερρών για την αγωνιστική που πέρασε, τη μέχρι τώρα βαθμολογία θα τα βρείτε ΕΔΩ και το πρόγραμμα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα το δείτε κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα