ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤάσου Παπάζογλου αξιέπαινη κίνηση

Τάσου Παπάζογλου αξιέπαινη κίνηση

Τάσου Παπάζογλου αξιέπαινη κίνηση
   Φεύγοντας για το Αζερμπαϊτζάν ο Τάσος Παπάζογλου έκανε μια αξιέπαινη κίνηση, αγόρασε 40 εισιτήρια διαρκείας, που πρέπει να βρει μιμητές ώστε η ομάδα του Πανσερραϊκού να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια όπου ανήκει.
  Τα διαρκείας θα δοθούν σε φιλάθλους του Πανσερραϊκού.
 Η Zira FK είναι ομάδα του Αζερμπαϊτζάν όπου πήρε μεταγραφή για ένα έτος ο Τάσος Παπάζογλου και θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα.
Η πορεία του Τάσου Παπάζογλου στις μεγάλες κατηγορίες είναι: Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ.
Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού αναφέρει.
Τάσου ΠαπάζογλουΤάσο Παπάζογλου ψυχάρα για ΠΑΝΤΑ Πανσερραϊκάρα!
Οι Νίκος Κατσαβάκης και Τάσος Καζίας, οι διοικούντες, του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ευχαριστούν θερμά τον γνήσιο Πανσερραϊκό, στην καρδιά και την ψυχή, Τάσο Παπάζογλου, για την μοναδικά τιμητική δωρεά που έκανε, στον σύλλογο που τον ανέδειξε, αγοράζοντας 40 εισιτήρια διαρκείας για την Θύρα 4, τα οποία και προσφέρει δωρεάν στους φιλάθλους της ομάδας μας.
Το ευχαριστώ από την μεριά μας, είναι λίγο προς τον άνθρωπο Τάσο. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή Παπάζογλου -που ανδρώθηκε, φορώντας την φανέλα με το «λιοντάρι της Αμφιπόλης» στο στήθος- καλή επιτυχία στη νέα του πρόκληση στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν και σύντομα τον περιμένουμε πίσω στα Σερραϊκά λημέρια, ώστε να κλείσει την καριέρα του, στην ομάδα της καρδιάς του.

Με σεβασμό και εκτίμηση.

Νίκος Κατσαβάκης – Πρόεδρος                                           Τάσος Καζίας – Γενικός διευθυντής

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα