ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤέλος λειψυδρίας στην Τερπνή ενημερώνει ο Δήμος

Τέλος λειψυδρίας στην Τερπνή ενημερώνει ο Δήμος

Τέλος λειψυδρίας στην Τερπνή ενημερώνει ο Δήμος Βισαλτίας

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας – Σερρών ενημερώνει για την ολοκλήρωση του έργου που αφορά τη μεταφορά πόσιμου νερού από τη γεώτρηση “Κοσίγελο 2” στο κεντρικό υδραγωγείο της Τερπνής.

Σύμφωνα με το Δήμο η σύνδεση της παραπάνω γεώτρησης θα δώσει τέλος στη λειψυδρία στη Δημοτική Κοινότητα της Τερπνής που δημιουργούνταν την εποχή του καλοκαιριού.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου του Δήμου Βισαλτίας, ν. Σερρών, αναφέρει:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ «ΚΟΣΙΓΕΛΟ 2» ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΑΤΟΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΤΕΡΠΝΗΣ – ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την σύνδεση της γεώτρησης «Κοσίγελο 2» με τον υδατόπυργο της Τερπνής. Πρόκειται για ένα έργο που κατασκεύασε η ΔΕΥΑΒ και περιλαμβάνει αγωγό σύνδεσης συνολικού μήκους 1.800 μέτρων.

Με την παράδοση της συγκεκριμένης γεώτρησης και της σύνδεσής της με το σύστημα ύδρευσης του δικτύου στην Τερπνή λύνεται το χρόνιο πρόβλημα της λειψυδρίας που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι την καλοκαιρινή περίοδο.

Τέλος λειψυδρίαςΣτην ήδη υπάρχουσα γεώτρηση ήρθε να προστεθεί και μία δεύτερη αυξάνοντας την ποσότητα του νερού ώστε αυτό να φτάσει σε όλα τα σπίτια της περιοχής, ακόμη και όταν γίνεται μεγάλη χρήση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι φωτογραφίες του άρθρου “Τέλος λειψυδρίας στην Τερπνή” είναι από το έργο της σύνδεσης της γεώτρησης και μεταφοράς του νερού στον υδατόπυργο.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα