ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤέστ κορονοϊού στην πλατεία Αχινού Σερρών

Τέστ κορονοϊού στην πλατεία Αχινού Σερρών

Τέστ κορονοϊού στην πλατεία Αχινού Βισαλτίας Σερρών

Σύμφωνα με ανακοίνωση σε κοινωνικό μέσο του προέδρου της κοινότητας Αχινού Βισαλτίας Σερρών, Κεμανιτζόγλου Ανέστη, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και από ώρα 9:00 μέχρι και 14:00 στην πλατεία του χωριού θα υπάρχει συνεργείο του ΕΟΔΥ, το οποίο θα κάνει δωρεάν ελέγχους ανίχνευσης του κορονοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου αναφέρει:

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 9 π.μ μέχρι 2 μ.μ στην κεντρική πλατεία Αχινού θα βρεθεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ το οποίο θα πραγματοποιήσει δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης του κορονοϊού.

Προσωπικά αλλά και θεσμικά εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μου και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ώστε το συντομότερο δυνατό ο ΕΟΔΥ να παρευρεθεί στον Αχινό για την διεξαγωγή Τεστ κορονοϊού.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα