ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤαξίδι για την αιωνιότητα του παπά Άγγελου Γούναρη

Ταξίδι για την αιωνιότητα του παπά Άγγελου Γούναρη

Ταξίδι για την αιωνιότητα του παπά Άγγελου Γούναρη

Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 91 ξεκίνησε το ταξίδι για την αιωνιότητα ο παπά Άγγελος Γούναρης.
Γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1931 και με τη σύντροφο της ζωής του, την πρεσβυτέρα Πασχαλίτσα απέκτησαν 3 παιδιά, ένα γιο και δύο κόρες.
Ο γιος Αστέριος, επηρεασμένος από τα ακούσματα του πατέρα, αγάπησε από πολύ νωρίς τη βυζαντινή μουσική και σήμερα είναι καθηγητής διδάσκοντας στο Μαξίμειο, αλλά και πρωτοψάλτης στο μητροπολιτικό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022, στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας.

Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το κείμενο από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας:

+Πρωτοπρεσβύτερος Άγγελος Γούναρης.

Πλήρης ημερών, σήμερα το πρωί, ξεκίνησε το ταξίδι για την αιωνιότητα, εκεί όπου θα συμμετέχει πλέον στην ουράνια Λειτουργία ο μακαριστός πλέον π. Άγγελος.

Ο για πολλά χρόνια καλλίφωνος μουσικολογιώτατος πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας, “ο Αγγελάκης”! Ο για 40 χρόνια Ιερέας και υπηρέτης του Ιερού Θυσιαστηρίου στις ενορίες του Δημητριτσίου, των Θερμών αλλά και του αγαπημένου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στη Νιγρίτα, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
Διετέλεσε ακόμη και Αρχιερατικός Επίτροπος Νιγρίτας για κάποια χρόνια. Το σπουδαίο του τάλαντο, την γλυκόηχη, μελωδικότατη αλλά και δυνατή φωνή του, την αφιέρωσε εξ απαλών ονύχων στο Θεό κι Εκείνος του την χάρισε αναλλοίωτη μέχρι τελευταία.

Θα μας λείψεις πάτερ Άγγελε!
Καλόν Παράδεισο εκεί όπου θα συναντήσεις τον παπά Μιλτιάδη Ιλαρίδη, τον παπά Παύλο Κοσατζή, τον παπά Στέργιο Κοϊμτζή, τον παπά Γιώργη Τζιουβανάκο, τον παπά Στέφανο Παπαγεωργίου, τον παπά Αντώνη Παπαδημητρίου και όλους τους άλλους μακαριστούς Πατέρες μας!

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα