ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤα νέα του Πανσερραϊκού με 2 αποχωρήσεις 1 πρόσληψη

Τα νέα του Πανσερραϊκού με 2 αποχωρήσεις 1 πρόσληψη

Τα νέα του Πανσερραϊκού με δύο αποχωρήσεις και μία πρόσληψη

Πρώτη αποχώρηση του φυσιοθεραπευτή Γιάννη Τζιντζή που μετά από 31 χρόνια στην ομάδα των Σερρών δήλωσε ότι “Ήρθε η ώρα… να δω τον Πανσερραϊκό από την κερκίδα!“.
Δεύτερη αποχώρηση για προσωπικούς λόγους του ποδοσφαιριστή Λυμπέρη Στεργίδη, ευχόμενος στη μέχρι τώρα ομάδα του ¨να πετύχει τους στόχους της¨.
Η πρόσληψη είναι του νέου φυσικοθεραπευτή Χρήστου Γκαβανόζη στη θέση του Γιάννη Τζιντζή.

Αναλυτικά και περισσότερα σας μεταφέρουμε αυτολεξεί τις ανακοινώσεις της ομάδας του Πανσερραϊκού μέσα από την ιστοσελίδα της.

Α. Γιάννης Τζιντζής: Ήρθε η ώρα… να δω τον Πανσερραϊκό από την κερκίδα! (25-2-2021)

Μετά απο 31 χρόνια και μια άχαρη σεζόν χωρίς μπάλα, ο Γιάννης Τζιντζής, ο μόνιμος… φυσιοθεραπευτής του Πανσερραϊκού, θα απολαμβάνει πλέον την αγαπημένη του ομάδα απο την κερκίδα! Απο το 1989 (!) ανελλιπώς στα γήπεδα, τους αγώνες και τις προετοιμασίες, πάντα με το «λιοντάρι της Αμφίπολης» στο στήθος. Πρώτος στις πιο δύσκολες μάχες, αυτές των τραυματισμών και πάντα στην διάθεση των εκάστοτε διοικήσεων. Τρεις δεκαετίες άλλωστε είναι πολλές και οι στιγμές που έχει ζήσει αμέτρητες.

Εμείς τον αποχαιρετούμε, με μια ανάδρομη στην επαγγελματική του πορεία στον Πανσερραϊκό και με τα δικά του λόγια, προς τους φιλάθλους, ως φινάλε σε μια σπουδαία πορεία.

Ο Γιάννης Τζιντζής, θα κλείσει τα 61 του χρόνια σε λίγες μέρες στις 19 Μαρτίου. Ήταν «διπλός πράκτορας», λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησης των γονιών του με την Σουηδία. Μετανάστευσε και ο ίδιος στα σχολικά του χρόνια, επέστρεψε για λίγο στην εφηβεία του και ξαναγύρισε για να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Το ποδόσφαιρο και η φυσιοθεραπεία ήταν οι μεγάλες του αγάπες. Κατάφερε να τα συνδυάσει και να πετύχει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του, μέσα από τον αθλητισμό.

Β. Νέος συνεργάτης ο φυσικοθεραπευτής Χρήστος Γκαβανόζης. (27-2-2021)

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Χρήστο Γκαβανόζη. Εμπιστευόμαστε την αποθεραπεία και αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών μας, στην εμπειρία ενός εξαίρετου επιστήμονα!

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Χρήστος Γκαβανόζης είναι απόφοιτος του ΤΕΙ φυσικοθεραπείας στη Λαμία και διατηρεί δικό του φυσικοθεραπευτήριο στην πόλη των Σερρών.

Έχει διατελέσει φυσικοθεραπευτής σε πολλές ομάδες σε διάφορα ομαδικά αθλήματα αλλά και σε αθλητές ατομικών αθλημάτων, με τους οποίους έχει πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες. Από το 2018 και μετά προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, στα τμήματα παμπαίδων και παγκορασίδων.

Κλείνει το άρθρο “Τα νέα του Πανσερραϊκού με 2 αποχωρήσεις & 1 πρόσληψη” με την αποχώρηση του Στεργίδη.

Στεργίδης ΛυμπέρηςΓ.Λυμπέρης Στεργίδης: Αποχωρώ για προσωπικούς λόγους, Καλή επιτυχία στην ομάδα! (1-3-2021)

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Λυμπέρης Στεργίδης, αποφάσισε για λόγους εκτός Πανσερραϊκού, να μην συνεχίσει τις προπονήσεις με τον σύλλογο μας. Μάλιστα προέβη και σε μια λιτή δήλωση για την αιφνιδιαστική του απόφαση. Καλή τύχη στην καριέρα του και την προσωπική του ζωή.

Λυμπέρης Στεργίδης:
Προσωπικοί λόγοι με κρατάνε εκτός Σερρών, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τους φίλους του Πανσερραϊκού για την υποστήριξη τους όλο αυτό το διάστημα παρόλο που δεν αγωνιστήκαμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο και να πετύχει ο Πανσερραϊκός τους στόχους του.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα