ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤα στατιστικά του Άρη Θεσσαλονίκης για τη σεζόν 2021 & 22

Τα στατιστικά του Άρη Θεσσαλονίκης για τη σεζόν 2021 & 22

Τα στατιστικά του Άρη Θεσσαλονίκης για τη σεζόν 2021-22

Τρίτο αφιέρωμα στις ομάδες της Super League 1 της σεζόν 2021-22 με την ομάδα του Άρη που από την τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στα Play off ανέβηκε στην τρίτη θέση..

Τα στοιχεία είναι από την ιστοσελίδα της Super League 1.

Η τρίτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και η έξοδος στην Ευρώπη είναι γεγονότα, που χαρακτηρίζουν την πορεία του Άρη πετυχημένη, πριν αναλυθεί οτιδήποτε άλλο. Μάλιστα ο Άρης μετά από 42 χρόνια είναι σε διαδοχικές σεζόν
στην τριάδα και για πρώτη φορά στην ιστορία του βγαίνει στην Ευρώπη για τέταρτη σεζόν στη σειρά.

Ήταν μια αγωνιστική περίοδος, όπου εκεί που ο Άρης έκανε ένα δύο άσχημα αποτελέσματα, εκεί έκανε και ένα δύο εντυπωσιακά.

Χαρακτηριστικό ήταν το ξεκίνημα με μηδέν γκολ σε δύο παιχνίδια και μετά τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες.

Στις 20 Νοεμβρίου θα υποστεί το βαρύ 0-5 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον ΠΑΣ Γιάννινα και οκτώ μέρες μετά νικά στην Τούμπα.

Ξεκινάει το 2022 με τρία ματς χωρίς γκολ, αλλά νικά Παναιτωλικό εκτός και ΑΕΚ. Χάνει από Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, κλείνει όμως την κανονική περίοδο με τρεις νίκες και σπάει το αήττητο του Ολυμπιακού!

Ο Άρης μπήκε τέταρτος στα Playoffs αλλά οι εντυπώσεις ίδιες. Φέρνει 0-0 με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα εντός, αμέσως μετά νικά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Χάνει από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά κλείνει με τρεις νίκες, που τον φέρνουν στην τρίτη θέση.

Χάνοντας βαθμούς από ομάδες που ήταν χαμηλά στη βαθμολογία, ο Άρης οφείλει την επιτυχία του στο γεγονός ότι νίκησε τα μισά, οκτώ από τα 16 δηλαδή, παιχνίδια του με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ακόμη έκανε ρεκόρ νικών εκτός έδρας, με εννέα.

Κοντά σε αυτά ο Άρης είναι και η μοναδική ομάδα, που σε όλα τα παιχνίδια που προηγήθηκε, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Συνέχεια στα στατιστικά του Άρη Θεσσαλονίκης με την ταυτότητα της σεζόν, προπονητής, συμμετοχές και σκόρερ που θα βρείτε στην επόμενη σελίδα κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα