ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤα 10 καλύτερα γκολ του Λιονέλ Μέσι τη σεζόν 2009

Τα 10 καλύτερα γκολ του Λιονέλ Μέσι τη σεζόν 2009

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω δείχνει τα δέκα καλύτερα γκολ του Μέσι. Αξίζει ο χρόνος για αφιερώσετε τρία λεπτά από το χρόνο σας για να δείτε τα φανταστικά γκολ του Μέσι τη σεζόν 2009.

Πρόγραμμα_lionel_αποτελέσματαΛίγα λόγια για Λιονέλ Μέσι ο οποίος γεννήθηκε στο στο Ροσάριο της Αργεντινής στις 24 Ιουνίου 1987. Πρώτη του ομάδα στην Αργεντινή η  Νιούελς Όλντ Μόις και σε ηλικία 13 ετών έρχεται στην Μπαρτσελόνα όπου και αγωνίζεται μέχρι σήμερα (Απρίλιος 2017).

lionel_mesi

Έχει σπάσει πολλά ρεκόρ σαν ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα όσο και της εθνικής Αργεντινής. Ήδη πολύ γνώστες του ποδοσφαίρου τον κατατάσσουν στο επίπεδο του Πελέ και Μαραντόνα, δύο ποδοσφαιριστών που στο ποδοσφαιρικό στερέωμα είναι πρώτη. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα Ισπανίας, παγκόσμια κύπελλα συλλόγων, Ευρωπαϊκά  σούπερ καπ, τσάμπιον λινκ. Μέχρι το 2015 η Fifa των ανέδειξε πέντε φορές τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς στον κόσμο.

To Video αυτό και πολλά άλλα θα τα βρείτε https://www.youtube.com/user/doggywithasproggylog/videos

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα