ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤελεσίγραφο ερασιτέχνη Πανσερραϊκού σε Καραθανάση

Τελεσίγραφο ερασιτέχνη Πανσερραϊκού σε Καραθανάση

  Τελεσίγραφο ερασιτέχνη Πανσερραϊκού σε Καραθανάση.
 Με ανακοίνωση του ο ερασιτέχνης Πανσερραϊκός καλεί τον επενδυτή Χρήστο Καραθανάση εάν συμφωνεί με την πρόταση του ερασιτέχνη στο θέμα των ακαδημιών να ενημερώσει το Δ.Σ και αύριο Τρίτη 31 Ιουλίου και μέχρι της 11:00 να πέσουν οι υπογραφές.
 Ακόμη ζητάει από τον επενδυτή να δεσμευτεί για το χρόνο που θα χρειαστεί για να αλλάξει ο Πανσερραϊκός κατηγορία.
 Όλη η ανακοίνωση του ερασιτέχνη με την υπογραφή του προέδρου Χατζημιχαηλίδη τη βρήκαμε στο http://www.ert.gr και την μεταφέρουμε ακριβώς όπως έχει.
        «Αξιότιμοι κύριοι, Σε απάντηση της επιστολής σας θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε τα ακόλουθα: Στην πρώτη συνάντησή μας παρουσία και του Δ.Σ. στις 19/7/18 όταν τέθηκε μεταξύ άλλων το θέμα των ακαδημιών, αφού σας παρείχαμε τις απαραίτητες εξηγήσεις, λάβατε την ομόφωνη απάντηση από το ΔΣ ότι για το θέμα αυτό υπάρχει συμφωνία την οποία επιθυμούμε να τηρήσουμε. Στη συνεδρίαση εκείνη δεν επιμείνατε στο θέμα αυτό, ούτε μας το ξαναθέσατε όταν στείλαμε mail και σας ζητήσαμε να μας πείτε τους όρους σας για την ανάληψη του τμήματος. Από τότε παρήλθε αρκετό χρονικό διάστημα και θα μπορούσε να είχε ληφθεί απόφαση για τη συνέχιση ή όχι των μεταξύ μας συζητήσεων. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση θέσατε εκ νέου το θέμα αυτό. Οι ακαδημίες λειτουργούν σε συνεργασία με τον έφορο και προπονητές του ποδοσφαιρικού μας τμήματος και την εποπτεία του Δ.Σ. (όπως όλα τα τμήματα) , παράγουν αθλητές προς όφελός του αντρικού τμήματος, το τμήμα δεν χρεώνεται με τη λειτουργία τους, προπονούν τα δεκάδες παιδιά, μελλοντικούς αθλητές μας σε άριστες εγκαταστάσεις, συντηρούν ομάδα υποδομών, υπάρχει μία καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με την ακαδημία Πήγασος , κατέχουν υψηλή θέση ποιότητας στο Ν. Σερρών αλλά και χαίρουν εκτίμησης από μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και εκτός. Επιπλέον οι ακαδημίες μας μπορούν να συμμετέχουν, και θα το κάνουν, σε όποιο πρωτάθλημα υποδομών (παιδικό, εφηβικό, ακαδημιών κ.α) της ΕΠΣ ή της ΕΠΟ της ζητηθεί. Παρ όλα αυτά σεβόμενοι την επιθυμία σας , σας προτείνουμε τα εξής : Για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν τίθεται θέμα αλλαγής η καταγγελίας της σύμβασης μεταξύ ΜΓΣ και Πήγασος . Εφόσον μελλοντικά δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες , όσον αφορά το περιβάλλον και τις εγκαταστάσεις , θα επανεξεταστεί η παραχώρηση των ακαδημιών στο ανδρικό τμήμα. Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο , οι ακαδημίες θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα που έχει προκηρυχθεί από την Ε.Π.Σ. Σερρών , όπως αποτελεί και προϋπόθεση για την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής . Επίσης θα θέλαμε να συμπληρωθεί στο συμφωνητικό σε πόσο χρονικό διάστημα δεσμεύεστε ότι θα ανέβει η ομάδα στην επαγγελματική κατηγορία όπως στο σχέδιο που σας στείλαμε. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε αν αποδέχεστε την πρόταση μας , ώστε το αργότερο αύριο 31/7/2018 στις 11:00 να υπογραφεί συμφωνητικό .
Σέρρες 30/7/2018
Για τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός
Ο Πρόεδρος Β. Χατζημιχαηλίδης»
Το άρθρο “Τελεσίγραφο ερασιτέχνη Πανσερραϊκού σε Καραθανάση” κλείνει με την ευχή, η απόφαση που θα παρθεί από τα εμπλεκόμενα μέρη να ανεβάσει το Σερραϊκό ποδόσφαιρο και ΟΧΙ να το εξαφανίσει.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα